Anmeldelser fra denne bruger

Bliv aldrig medlem af Zoosk

Anmeldelse om Zoosk

Jeg vil aldrig anbefale det til nogen!!! Jeg kan IKKE slette min profil og jeg kan ikke stoppe automatisk indbetaling! Jeg er rystet over hvor latterlig dette abonnement er og vred over man ikke kan melde sig ud? Er det lykkedes nogen af jer at udmalede jer? OG HVORDAN?

Skodside

Anmeldelse om FaceUp.dk

Skod hjemmeside....Useriøs

Der sidder en på 29 år der inde der virkelig har gang i og kontakte piger på 14-15 år, der bliver oprettet en ny pige profil, og med det samme er han der, faceup sletter så ens profil når man anmelder ham, for syntes det ikke rigtigt høre hjemme...

Trustpiliots redegørelse, Manden har AdHd og lider af mere, og derfor kan det være han er på stadie med de dem på den alder, yep fedt og lade ham kontakte de piger alligevel, da der er datingsider for folk med de lidelser eller hvad man kalder det, men Faceup vil heller slette min profil da faceup ikke acceptere man er flere i familien der bruger siden det må man ikke efter faceup udtagelser, der er blevet lavet flere bruger men forskellige aldre, yep. min søskende bruger også faceup det er åbenbart ulovligt.

Fordele
Ikke for børn med mindre forældre sidder i bagrunden

Ulemper
de sletter ens profil hvis man er flere i familien der bruger faceup

svar:

Anmeldelse: afmelding af flirt

har en ven

Anmeldelse: Opsigelse

Jeg kan heller ikke komme ud af denne her gang svindel..de blir bare ved at trøkke penge trods afvisning

Anmeldelse: Opsigelse

Vi burde gå sammen og gå rettens vej eller til tv.der skulle stå æ og ikke ø