Victoria Milan

Føler du dig låst i et monotont og kærlighedsløst ægteskab? Savner du den magiske følelse af lidenskab? Spænding? Nærhed? Victoria Milan kan gøre dig levende igen! .... Husk, at du kun lever én gang! Victoria Milan er Nordens første datingside for gifte og samboende mennesker som søger en affære. Hvad enten du søger en anonym onlineflirt, en engangsaffære, en affære over landegrænserne eller en langvarig affære i det virkelige liv, så tilbyder Victoria Milan et trygt og diskret mødested på nettet, hvor du kan komme i kontakt med andre mennesker, som er i et forhold. Du vil møde personer som er i en tilsvarende følelsesmæssige situation som dig og få muligheden for at starte en affære ved hjælp af vores værktøjer, som er tilrettelagt for at bevare din identitet, fortrolighed og sikkerhed. Victoria Milan lanceres nu i Danmark! Victoria Milan er netværket for dig, som har en partner, men søger lidt ekstra krydderi i hverdagen. Her kan du simpelt og helt anonymt få kontakt med potentielle partnere via din computer. Vi tilbyder en helt privat sfære i dit liv, hvor du kan finde en partner som opfylder dine forventninger og drømme. Går ægteskabet i tomgang, er du nysgerrig eller bare interesseret i et følelsesmæssigt forhold igen, så er dette websted lige noget for dig. Ved medlemsregistreringen vil du forblive anonym samtidig med, at du kommunikerer med andre medlemmer. Du vælger selv, hvem du ønsker og ikke ønsker kontakt med, hvem du vil dele billeder med, opgive din identitet til og eventuelt møde. Mange mennesker som er i et forhold finder det mere enkelt og mere sikkert at starte en affære med en person udenfor sin hjemby eller i et andet land i forbindelse med for eksempel forretningsrejser, ferier eller lignende. Victoria Milans netværk af medlemmer registreret fra hele Norge, Sverige og Danmark giver dig muligheden for netop dette.

Dating for gifte og samboende

Internationale undersgelser viser, at 30 % af medlemmerne p de traditionelle datingsider for singler er gift eller i et forhold, men skjuler eller lyver om sin civilstatus. Victoria Milan er en datingside specielt designet og tilrettelagt for gifte, samboende og andre som er i et forhold. Du vil derfor kunne vre rlig og ben om din civilstatus.


Bliv medlem gratis

Victoria Milan er en tjeneste, du kan blive medlem af og prve helt gratis og anonymt. Er du tilfreds med sidens muligheder kan du opgradere dit medlemskab ved atkbe et afvores abonnementer som giver dig adgang til et udvidet spektrum af kommunikationsvrktjer og funktioner.


100 % anonymt og fortroligt

Som medlem af Victoria Milan er du 100 % anonym. Du behver ikke opgive nogle identificerende personlige oplysninger som navn, adresse og telefonnummer for at blive medlem. Alt du behver at gre er at lave et fiktivt brugernavn og oprette en e-mailadresse p en af de mange gratis udbydere (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com etc), s er du igang! Du kan sge, kommunikere og mde andre medlemmer online uden at afslre din identitet og kun dele personlige informationer med medlemmer, som du fler dig tryg ved.


Sikkerhed

Det skal vre bde sikkert og morsomt at mdes gennem Victoria Milan. Vi har professionelle administratorer som dagligt overvger Victoria Milan for at srge for, at din tryghed og fortrolighed bliver varetaget. Alle medlemmer kan meget enkelt rapportere mistnkelige aktiviteter og profiler via et "rapportr denne bruger"-ikon som er synligt p profilen for alle medlemmer. Brugere som bryder Brugsvilkrene bliver sprret og har dermed ingen adgang. Man vil derudover blive bandlyst fra Victoria Milan (sledes at der blokeres for den givne IP-adresse, e-mail osv.).


Kun gte medlemmer med gte profiler

Victoria Milan tillader kun gte medlemmer med gte profiler. I modstning til de mange websteder, som p forsiden annoncerer med falske billeder af "modellignende" brugere for at lokke dig til at melde dig ind giver vi kun medlemskaber til mennesker, vi mener er gte, og som du kan relatere til. Profiler, som mistnkes for at vre falske, bliver kontrolleret og eventuelt slettet.


Kontakt

[email protected] Virksomhedsnavn: Digisec Media Limited Virksomhedsregistreringsnummer: C56612 33 34 , Regent House, Bissazza Street Sliema Malta SLM 1640


Victoria Milan Anmeldelser

  DanmarkSex.goshrink.com

  Jeg kan varmt anbefale dette websted >> DanmarkSex.goshrink.com

  https://meetwe.club/Nicole98

  Jeg anbefaler dette sted til dig >> meetwe.club/Nicole98

  Profilkarusel

  For det frste er det en dyr "fornjelse" - og s er der aldrig bid; kvinder der viser interesse og tager n som favorit er ikke til at komme i kontakt med........underligt-!! havde p et tidspunkt skrevet over 50 beskeder (sobre-) og ikke t svar kom tilbage til trods for at nogle kvinder fik tre beskeder uden at de skrev tilbage-! Det tyder for mig p, at der er ugler i mosen (ell. snarere msen); Tonsvis af "dde" profiler figurerer i sgeresultaterne fordi de tager penge for at slette hele profilen, alle data, hvis man forlader dem. Mange profiler virker p mig, som om de var konstruerede, opdigtet for at skabe en illusion om antallet af emner og deres sknhed. Det er efter min bedste overbevisning en grov og grdig pengemaskine, der virker ved uigennemskuelighed og bedrageri. Men det er jo bare min mening!

  Fordele
  Uigennemskuelig

  Ulemper
  Pris : vrdi er i skrende misforhold. Anprisningen af "produktet" er vildledende.

  Falske profiler

  Jeg blev nysgerrig efter at afprve Victoria Milan, selvom jeg er single. Ved frste blik var der rigtig mange mnd at vlge imellem, bde gifte og ugifte. Men da jeg s for sjov prvede at sge blandt kvinderne, var der enormt mange helt unge og meget smukke kvinder. Virkelig modeltyper. Det undrede mig meget, var de virkelig allerede gift og sgte en hemmelig elsker som de skrev i deres profiltekster? S jeg prvede at billedgoogle nogle af disse profilfotos og opdagede at alle de nok 20 forskellige profiler jeg googlede, der var alle falske. Det var simpelthen billeder som var taget fra diverse modelsider, modebloggere osv. S jeg kan forestille mig at som mand m det vre enormt skuffende.

  Ulemper
  Falske profiler.

Besøg Victoria Milan

Indsend din egen anmeldelse