Victoria Milan

Føler du dig låst i et monotont og kærlighedsløst ægteskab? Savner du den magiske følelse af lidenskab? Spænding? Nærhed? Victoria Milan kan gøre dig levende igen! .... Husk, at du kun lever én gang! Victoria Milan er Nordens første datingside for gifte og samboende mennesker som søger en affære. Hvad enten du søger en anonym onlineflirt, en engangsaffære, en affære over landegrænserne eller en langvarig affære i det virkelige liv, så tilbyder Victoria Milan et trygt og diskret mødested på nettet, hvor du kan komme i kontakt med andre mennesker, som er i et forhold. Du vil møde personer som er i en tilsvarende følelsesmæssige situation som dig og få muligheden for at starte en affære ved hjælp af vores værktøjer, som er tilrettelagt for at bevare din identitet, fortrolighed og sikkerhed. Victoria Milan lanceres nu i Danmark! Victoria Milan er netværket for dig, som har en partner, men søger lidt ekstra krydderi i hverdagen. Her kan du simpelt og helt anonymt få kontakt med potentielle partnere via din computer. Vi tilbyder en helt privat sfære i dit liv, hvor du kan finde en partner som opfylder dine forventninger og drømme. Går ægteskabet i tomgang, er du nysgerrig eller bare interesseret i et følelsesmæssigt forhold igen, så er dette websted lige noget for dig. Ved medlemsregistreringen vil du forblive anonym samtidig med, at du kommunikerer med andre medlemmer. Du vælger selv, hvem du ønsker og ikke ønsker kontakt med, hvem du vil dele billeder med, opgive din identitet til og eventuelt møde. Mange mennesker som er i et forhold finder det mere enkelt og mere sikkert at starte en affære med en person udenfor sin hjemby eller i et andet land i forbindelse med for eksempel forretningsrejser, ferier eller lignende. Victoria Milans netværk af medlemmer registreret fra hele Norge, Sverige og Danmark giver dig muligheden for netop dette.

Dating for gifte og samboende

Internationale undersøgelser viser, at 30 % af medlemmerne på de traditionelle datingsider for singler er gift eller i et forhold, men skjuler eller lyver om sin civilstatus. Victoria Milan er en datingside specielt designet og tilrettelagt for gifte, samboende og andre som er i et forhold. Du vil derfor kunne være ærlig og åben om din civilstatus.


Bliv medlem gratis

Victoria Milan er en tjeneste, du kan blive medlem af og prøve helt gratis og anonymt. Er du tilfreds med sidens muligheder kan du opgradere dit medlemskab ved atkøbe et afvores abonnementer som giver dig adgang til et udvidet spektrum af kommunikationsværktøjer og funktioner.


100 % anonymt og fortroligt

Som medlem af Victoria Milan er du 100 % anonym. Du behøver ikke opgive nogle identificerende personlige oplysninger som navn, adresse og telefonnummer for at blive medlem. Alt du behøver at gøre er at lave et fiktivt brugernavn og oprette en e-mailadresse på en af de mange gratis udbydere (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com etc), så er du igang! Du kan søge, kommunikere og møde andre medlemmer online uden at afsløre din identitet og kun dele personlige informationer med medlemmer, som du føler dig tryg ved.


Sikkerhed

Det skal være både sikkert og morsomt at mødes gennem Victoria Milan. Vi har professionelle administratorer som dagligt overvåger Victoria Milan for at sørge for, at din tryghed og fortrolighed bliver varetaget. Alle medlemmer kan meget enkelt rapportere mistænkelige aktiviteter og profiler via et "rapportér denne bruger"-ikon som er synligt på profilen for alle medlemmer. Brugere som bryder Brugsvilkårene bliver spærret og har dermed ingen adgang. Man vil derudover blive bandlyst fra Victoria Milan (således at der blokeres for den givne IP-adresse, e-mail osv.).


Kun ægte medlemmer med ægte profiler

Victoria Milan tillader kun ægte medlemmer med ægte profiler. I modsætning til de mange websteder, som på forsiden annoncerer med falske billeder af "modellignende" brugere for at lokke dig til at melde dig ind giver vi kun medlemskaber til mennesker, vi mener er ægte, og som du kan relatere til. Profiler, som mistænkes for at være falske, bliver kontrolleret og eventuelt slettet.


Kontakt

[email protected] Virksomhedsnavn: Digisec Media Limited Virksomhedsregistreringsnummer: C56612 33 34 , Regent House, Bissazza Street Sliema Malta SLM 1640


Victoria Milan Anmeldelser

  DanmarkSex.goshrink.com

  Jeg kan varmt anbefale dette websted >> DanmarkSex.goshrink.com

  Profilkarusel

  For det første er det en dyr "fornøjelse" - og så er der aldrig bid; kvinder der viser interesse og tager én som favorit er ikke til at komme i kontakt med........underligt-!! havde på et tidspunkt skrevet over 50 beskeder (sobre-) og ikke ét svar kom tilbage til trods for at nogle kvinder fik tre beskeder uden at de skrev tilbage-! Det tyder for mig på, at der er ugler i mosen (ell. snarere måsen);
  Tonsvis af "døde" profiler figurerer i søgeresultaterne fordi de tager penge for at slette hele profilen, alle data, hvis man forlader dem.
  Mange profiler virker på mig, som om de var konstruerede, opdigtet for at skabe en illusion om antallet af emner og deres skønhed.
  Det er efter min bedste overbevisning en grov og grådig pengemaskine, der virker ved uigennemskuelighed og bedrageri. Men det er jo bare min mening!

  Fordele
  Uigennemskuelig

  Ulemper
  Pris : værdi er i skærende misforhold.
  Anprisningen af "produktet" er vildledende.

  Falske profiler

  Jeg blev nysgerrig efter at afprøve Victoria Milan, selvom jeg er single.
  Ved første blik var der rigtig mange mænd at vælge imellem, både gifte og ugifte.
  Men da jeg så for sjov prøvede at søge blandt kvinderne, var der enormt mange helt unge og meget smukke kvinder. Virkelig modeltyper. Det undrede mig meget, var de virkelig allerede gift og søgte en hemmelig elsker som de skrev i deres profiltekster?
  Så jeg prøvede at billedgoogle nogle af disse profilfotos og opdagede at alle de nok 20 forskellige profiler jeg googlede, der var alle falske. Det var simpelthen billeder som var taget fra diverse modelsider, modebloggere osv.

  Så jeg kan forestille mig at som mand må det være enormt skuffende.

  Ulemper
  Falske profiler.

Besøg Victoria Milan

Skrive en anmeldelse