EliteDaters - 4 Anmeldelser

EliteDaters Logo

66.7% Anbefalet, 4 Anmeldelse

  1. EliteDaters
  2. EliteDaters Anmeldelse
  3. Skriv din anmeldelse om EliteDaters

EliteDaters

EliteDaters er en niche hjemmeside, som tilfredsstiller den intelligente niche. Det er en ny hjemmeside, og man har højst sandsynligt ikke set hjemmesiden før i medierne, derfor kom denne portal lidt som et chok for mig, da den landede på mit bord. Jeg troede ellers, jeg var ganske vidende indenfor området – men her blev jeg overrasket, og en smule positivt endda. EliteDaters kræver en officielt videregående uddannelse, for at blive oprettet på hjemmesiden. Som noget nyt, og noget positivt, kan man faktisk oprette sig ganske gratis på hjemmesiden, og kigge sig omkring. På den måde får man et uforpligtende indblik i atmosfæren og de singles som findes på hjemmesiden – ønsker man så den fulde pakke, skal man af med et gebyr.

EliteDaters får 3 stjerner, fordi den ikke er gratis, men samtidig formår at tilfredsstille en niche, på en ordentlig og sober måde. Den gratis registrering igennem QuickLook profilerne er yderst smart, da man på den måde ved, hvad man får for pengene, i stedet for man ender med at føle sig bondefanget i sidste ende.

EliteDaters Details

Hits: 962

URL: https://dk.elitedaters.com/

Kategorier: Niche Datingsider

Anmeldelse: 4


EliteDaters Anmeldelser (4):

EliteDaters - Det aboslut mest seriøse dating-site!

0

Anmeldelse:
Jeg har været over et par forskellige dating-sites gennem de sidste år, og det eneste sted hvor jeg har følt mig mødt med oprigtig nyserrighed og interesse er på elitedaters.dk! Det er også det sted jeg har oplevet hvor langt langt størstedelen rent faktisk besvarer din henvendelse, også selvom de ikke på papiret er interesseret! Dette synes jeg personligt er minimum af respekt man kan vise hinanden, men det er BESTEMT ikke casen på de 2 andre dating sites jeg har prøvet gennem de sidste år (Dating.dk & Single.dk).

Seriøsiteten understreges også ved at der som jeg har oplevet det, stort set ikke er nogen deciderede inaktive profiler! Har ihvertfald aldrig oplevet at kontakte nogen og mailen så ikke i det mindste er blevet læst!

Synes også der her er en god balance mellem "indhold og udseende"! Profiltekst er krævet og der er et maksimum på 4 billeder på profilen (kunne nok godt udvides med en mulighed for et fotoalbum, men det er en mindre detalje!)! At den personlige tekst vægtes så højt passer mig storslået, da det bestemt opmuntrer til en lidt anden og mere dybere holdning til det at blive nysgerrig i et andet menneske… selvom det jo af gode grunde er begrænset hvor dybt det som udgangspunkt kan blive på et hvilket som helst dating-site!

Skal også noteres at der altså ikke er noget ELITE over stedet! ;-) Det er såvidt jeg kan vurdere fra alle dele af samfundet at folk kommer, og ka ikke se at en videregående uddannelse er nødvendig eller et krav… hvilket nu passer mig meget godt! Så man skal ikke bruge elitedaters, hvis man føler behov for at blive set på som ELITE af nogen art! ;-) Men konceptet understøtter at alle tager mødet med hinanden og sin profil seriøst! Og det er da kun til at værdsætte!!

Prisen er stadig lidt billigere end andre sites, men er dog gået lidt i vejret (såvidt jeg kan erindre), hvilket også er grunden til at jeg har valgt at pause min deltagelse derinde, men hvem ved… måske jeg forsøger mig igen!? :-)

Vigtige punkter:
Seriøst site!
Aktive profiler!
Imødekommende stemning!
Ingen ekstrapriser!

Svage punkter:
Kun 4 fotos til hver profil!
Billigere end andre sites, men stadig lidt dyrt efter min smag!

Lars Anbefaler EliteDaters Til venner/familie

EliteDaters - var en gang god, men nu for meget elitærkont

0

Anmeldelse:
opsætning og overskuelig er god og at man kan oprette mapper og sætte beskeder i er godt, også fin oversigt med profiler.
der er mange døde profiler fx en masse der har gået i standby og glemt de har en profil og oprettet en ny et senere tidspunkt.
senest har de opfundet noget ret fjollet som er kulturtags, hvilket er for kontrolerende fra deres side. Det er svært at skrive frem ned der er passer til ED stil. man bør ikke have det som tvang.

folk over 75 kan ikke være med.

man ikke have to profiler der inde hvilket de kontrollere meget dels kontrollere de ens tekst og mener nogle er for standard agtige og man har ikke en chance for at ændre teksten fordi de blot sletter profilen.

man kan ikke sende to af samme introbeskeder lige efter hinanden, deres robot kan finde på at slette beskeder man sender hvis de vurdere at man har sendt samme besked eller sendt en ny besked for hurtigt efter en anden.

De kan finde på at blokere en hvis man får for mange blokeringer, det er ikke bestemt af procent af hvor man har henvendt sig til men et antal. det er lidt svært at kontrolere hvor mange blokering man er blevet blokeret af. Nogle kvinder blokere blot fordi man har kigget på dem fx.

som sådan er der mange af hvert køn der inde, men den er meget kontrolerbar, og det kan værre ret irriterende.

Vigtige punkter:
god oversigt, nemt at se sine noter på profiler. nemt at se folks billeder, det er dog svært at tilfredsstille redaktionen med at få sit profilbillede skåret rigtig til.

Svage punkter:
for meget kontrol
ved at være meget dyre

lr Anbefaler EliteDaters Til venner/familie

EliteDaters - Datingprofil-politi

0

Anmeldelse:
De er begyndt at kræve intetsigende metatags "senest læste bog" o.l. og sletter dine tags, hvis de ikke lige kender titlen eller kan lide den. Desuden er de begyndt at slette direkte i profiltekster, hvis de ikke kan lide det, der står.

Var gode en gang, nu er det ved at blive decideret ubehageligt - admins der snager i min tekst, og bestemmer sig for, hvad de kan lide eller ej?!

Det er sidste gang, jeg prøver lykken via det sted.

Vigtige punkter:
Gode folk derinde, selvom der nu er temmelig mange, der synes at definere sig ved at kunne lide at løbe rundt om søerne... flot...

Svage punkter:
Admins sletter uden varsel og uden at nævne det i folks profiltekster.

Hamster Anbefaler IKKE EliteDaters Ikke til venner/familie

EliteDaters - Godt site

0

Anmeldelse:
Jeg vil varmt anbefale ED. Jeg har prøvet at par andre steder, men her har man ikke fornemmelsen af, at deltage i et virtuelt kødmarked.

Elitært er det ikke, omend der er en overvægt af folk med en OK uddannelse. Jeg oplever tonen, servicen og sites opbygning som ganske godt.

Vigtige punkter:
Gode datere.

Svage punkter:
Lidt gammeldags site.

Jaks Anbefaler EliteDaters Til venner/familie

Skriv din anmeldelse om EliteDaters

  • Din e-mail adresse er ikke synlig for andre besøgende


Ja
Nej
Ikke relevant/ingen bemærkninger


Send mig en e-mail når nogen skriver en anden anmeldelse om denne webside

Send mig en email når nogen reagerer på min anmeldelse

Besøg EliteDaters


Startside » Niche Datingsider » EliteDaters