youDate.dk er et hastigt voksende fællesskab. Der kommer dagligt mange nye, aktive profiler. Der er altså altid mulighed for at møde nye bekendtskaber - og finde kærligheden. Det bliver aldrig kedeligt at være aktiv på youDate.dk! Endelig en seriøs hjemmeside, som er værd at besøge. Denne hjemmeside er en klassisk dating hjemmeside, hvor man kan finde både en kæreste og livspartner, men også bare uforpligtende sex. Det sidstnævnte er i virkelig noget af det, de fleste medlemmer af hjemmesiden leder efter. Denne hjemmeside er også gratis, hvilket er meget væsentligt at tage med, hvor de fleste datingsider tager penge for at bruge deres service. Fordi denne hjemmeside er så ligetil at bruge, og oven i købet er gratis, så får den et solidt 4 ud af 5 herfra. Et klart besøg værd.

YouDate Anmeldelser

  nope

  der er virkelig mange frer p den her datingside.....

  Opret aldrig profil!!

  Jeg har vret bruger derinde siden engang fr sommerferien, og synes den var O.K i starten... de frste 2 mdr..... Men nu, s sker der ingenting i debatterne, og hvis man kommer til at skrive noget, som nogle ikke kan lide, s bliver man stemplet, og folk skriver "naah, det kan du da ikke mene og bla bla bla".. -Jeg troede, at en debat, var hvor folk havde hver sin mening? -Men det er s kun s lnge, at andre er enige... fandt jeg s frem til :) Det breve man fr, s skriver den samme person 2-3 gange, med nogle uger el. mdr. mellemrum, "hej sde m jeg sprger om noget" ...Udover dt, har modtaget de frste 5-10 beskeder med hentydning p sex.... Vel ikke dt en dating side skal indeholde? Eller mig som tager fejl, af en datingside.. hm.

  Fordele
  Man kan nemt se, hvem der har besgt ens profil. Tydeligt at se, om en profil er online eller ej.

  Ulemper
  Kan ikke se, hvornr en profil sidst har vret online, hvis vedkommende er offline. For mange "her kommer jeg"-profiler.

  Super fed dating side

  Det er en fantastisk datingoplevelse. Jeg fandt den helt store krlighed derinde samt en masse andre sjove bekendtskaber. Hber I fr en liges god oplevelse som Jeg. P youdate er der altid nye seje funktioner som virkelig flger med trenden indenfor dating.

  Fordele
  Godt overblik Stort brugerantal Gratis En af de bedste

  Ulemper
  Ingen

  Fin side!

  Jeg har brugt Youdate i et rs tid efterhnden, hvilket er lngere tid end jeg normalt bruger p et datingsite. Det skyldes primrt, at Youdate har en god debat, som jeg synes er sjov at deltage i, p trods af at der laves mange irrelevante debatter. Men dem kan man jo bare springe forbi :-) Der kommer en del nye medlemmer p siden og antallet af fakeprofiler/spamprofiler ser jeg ikke rigtig noget til.

  Fordele
  God debat med en god omgangstone. Der kommer nye medlemmer hele tiden og postsystemet fungerer godt. Man kan f en IRL garanti derinde, s man ved, at personen p den anden side er "gte". Jeg har dog ikke oplevet fakeprofiler blandt dem, som ikke er "IRL". Derudover er siden gratis at benytte for alle.

  Ulemper
  Jeg savner at der kommer flere brugere derind og at der evt. kommer en chat eller lignende.

Besøg YouDate

Indsend din egen anmeldelse