youDate.dk er et hastigt voksende fællesskab. Der kommer dagligt mange nye, aktive profiler. Der er altså altid mulighed for at møde nye bekendtskaber - og finde kærligheden. Det bliver aldrig kedeligt at være aktiv på youDate.dk! Endelig en seriøs hjemmeside, som er værd at besøge. Denne hjemmeside er en klassisk dating hjemmeside, hvor man kan finde både en kæreste og livspartner, men også bare uforpligtende sex. Det sidstnævnte er i virkelig noget af det, de fleste medlemmer af hjemmesiden leder efter. Denne hjemmeside er også gratis, hvilket er meget væsentligt at tage med, hvor de fleste datingsider tager penge for at bruge deres service. Fordi denne hjemmeside er så ligetil at bruge, og oven i købet er gratis, så får den et solidt 4 ud af 5 herfra. Et klart besøg værd.

YouDate Anmeldelser

  nope

  der er virkelig mange frøer på den her datingside.....

  Opret aldrig profil!!

  Jeg har været bruger derinde siden engang før sommerferien, og synes den var O.K i starten... de første 2 mdr..... Men nu, så sker der ingenting i debatterne, og hvis man kommer til at skrive noget, som nogle ikke kan lide, så bliver man stemplet, og folk skriver "naah, det kan du da ikke mene og bla bla bla".. -Jeg troede, at en debat, var hvor folk havde hver sin mening?
  -Men det er så kun så længe, at andre er enige... fandt jeg så frem til :)
  Det breve man får, så skriver den samme person 2-3 gange, med nogle uger el. mdr. mellemrum, "hej søde må jeg spørger om noget" ...Udover dét, har modtaget de første 5-10 beskeder med hentydning på sex.... Vel ikke dét en dating side skal indeholde? Eller mig som tager fejl, af en datingside.. hm.

  Fordele
  Man kan nemt se, hvem der har besøgt ens profil.
  Tydeligt at se, om en profil er online eller ej.

  Ulemper
  Kan ikke se, hvornår en profil sidst har været online, hvis vedkommende er offline.
  For mange "her kommer jeg"-profiler.

  Super fed dating side

  Det er en fantastisk datingoplevelse. Jeg fandt den helt store kærlighed derinde samt en masse andre sjove bekendtskaber.

  Håber I får en ligeså god oplevelse som Jeg.

  På youdate er der altid nye seje funktioner som virkelig følger med trenden indenfor dating.

  Fordele
  Godt overblik
  Stort brugerantal
  Gratis
  En af de bedste

  Ulemper
  Ingen

  Fin side!

  Jeg har brugt Youdate i et års tid efterhånden, hvilket er længere tid end jeg normalt bruger på et datingsite. Det skyldes primært, at Youdate har en god debat, som jeg synes er sjov at deltage i, på trods af at der laves mange irrelevante debatter. Men dem kan man jo bare springe forbi :-)
  Der kommer en del nye medlemmer på siden og antallet af fakeprofiler/spamprofiler ser jeg ikke rigtig noget til.

  Fordele
  God debat med en god omgangstone. Der kommer nye medlemmer hele tiden og postsystemet fungerer godt.
  Man kan få en IRL garanti derinde, så man ved, at personen på den anden side er "ægte". Jeg har dog ikke oplevet fakeprofiler blandt dem, som ikke er "IRL".
  Derudover er siden gratis at benytte for alle.

  Ulemper
  Jeg savner at der kommer flere brugere derind og at der evt. kommer en chat eller lignende.

Besøg YouDate

Skrive en anmeldelse