Niche Datingsider

EliteDaters

4 Anmeldelser

EliteDaters er en niche hjemmeside, som tilfredsstiller den intelligente niche. Det er en ny hjemmeside, og man har højst sandsynligt ikke set hjemmesiden før i medierne, derfor kom denne portal lidt som et chok for mig, da den landede på mit bordLæs mere »
DarkLove.dk

2 Anmeldelser

DarkLove.dk er undergrundens datingsite for singler og par med en alternativ livsstil eller subkultur - eksempelvis anarkist, goth, cybergoth, punk, emo og metal.Læs mere »
Handicap-Dating.dk

1 Anmeldelse

Velkommen til handicap-dating.dk Danmarks største dating side for os handicappede. Besøg de andre online billedprofiler. Lav din egen datingprofil og find din nye kæreste eller bare nogle nye venner. Prøv alle vores funktioner, messengerLæs mere »
NaturistDating
XL Dating

1 Anmeldelse

Velkommen til xl-dating.dk Danmarks største dating side for os store og dejlige. Opret din nye profil blandt tusindvis af andre online dating profiler, der søger kærligheden, hvad søger du..??. Søg blandt de mange nye billede profiler Læs mere »
BeautifulPeople.dk

Denne hjemmeside er blandt de mere kontroversielle i vores lille andedam herhjemme i Danmark. Beautiful people er til for smukke mennesker udelukkende. Det vil sige, når man opretter sig skal man igennem en screeningsprocess, der verificerer om man Læs mere »
DanishThai-Dating.dk

Danish Thai Dating er en hjemmeside, der forsøger at forbinde det eksotiske østen med det ”kedelige” vesten. På Danish Thai-Dating bliver du sat i forbindelse med en række ledige Thai singler, som søger en Dansk mand. Ideen er for så vidt gLæs mere »

FarmerDating Netdating for jer på landet

Læs mere »
MetalDating

MetalDating - THE SITE FOR METAL SINGLES - is the only dating site for metalheads.Læs mere »
SingleParent.dk

Velkommen til SingleParent.dk Mødestedet for os forældre, der søger en seriøs partner. Start din søgende blandt de andre singleforældre med det samme. Opret din nye gratis online profil, måske er det i dag, du møder kærligheden.Læs mere »
SinglePlus

Enlig mor eller single far? Mød andre enlige forældre - singleplus.dkLæs mere »
Sportdate

Find Kæreste, Singler, Kærlighed og Venner - Sportdate.dk Denne side er skabt af legitimerede sundhedsspecialister. Til alle i Danmark der gærne vil mødes med aktive mennesker.Læs mere »
XLPeople.dk