Generel Dating

HurtigFlirt

HurtigFlirt.com er et datingsite, som forener legesyge singler Dette datingsite hjælper dig med at finde lokale mænd og kvinder til online flirts og chats, hvor end du er.Læs mere »
Dating Buddies

Dating Buddies will help you find your perfect match! If you are looking for a place to chat and get in touch with like-minded singles all over the world Dating Buddies is a right place for youLæs mere »
Be2

1 Anmeldelse

Be2 er en webtjeneste der lader dig komme i kontakt med andre singler derude. Det er svært for danske singler at finde et rette match, fordi man er travlt optaget i hverdagen, med hektiske forpligtelser fra fritidens motion til arbejdets pres. Der eLæs mere »
Dating.dk

11 Anmeldelser

Dating.dk er den mest kendte, og ældste dating hjemmeside i andedammen Danmark. Det er en dating hjemmeside som har eksisteret længere, end man skulle tro. Dating blev dannet i 1998, og siden da har den været Danskernes foretrukne hjemmeside, i jaLæs mere »
NyDate

4 Anmeldelser

Dating hos nydate.dk er GRATIS ! Alle dating funktioner på siden er GRATIS Opret en dating profil og mød vores brugere nu Vi viser INGEN reklamer på nydate.dk Vi sender IKKE reklamer til din e-mail!Læs mere »
Blind-Date.dk

2 Anmeldelser

Denne datingside er gratis men meget lidt opdateret. Man slet ikke brugere, som forlader hjemmesiden, men bruger tværtimod billeder og gamle profiler til at reklamere overfor nye brugere. Så er du en fyr, der leder efter en kvinde, kan du godt foLæs mere »
Match.com

2 Anmeldelser

Match.com har flere hundredetusinde medlemmer og er henvendt til dig, som er på udkig efter den store kærlighed. For at du skal kunne føle dig tryg og godt tilpas, godkender vi samtlige billeder og profiltekster inden de offentliggøres, og så kaLæs mere »
Faroe Dating
Meetic

1 Anmeldelse

OM Meetic : Meetic blev oprettet i november 2001 og har forstået på få år at slå sig fast som førende i Europa inden for online dating . Meetic branded er anerkendt i ca. 20 lande, og flere millioner profiler er blevet registreret siden oprettLæs mere »
VIPDaters.dk

1 Anmeldelse

VIPDaters.dk - Dating for dig som er single Tusinder af singler finder hinanden ved at date på nettet.Læs mere »
2Somhed

2Somhed er et nyt koncept, der helt basalt gør det muligt at være dig selv. Det er et mål mange sites har, men langt fra alle lever fuldkommen op til. Konkret kan det siges, at datingsiden er splinterny og ikke har voldsomt mange brugere. SamtidigLæs mere »
CupidTaste

CupidTaste.com Mød singler i nærheden af dig, der søger venskab og kærlighed. Det tager kun få sekunder...Læs mere »
DateMig.dk

Datemig.dk finder perfekte match til en god date! På Datemig.dk skal man ikke søge blandt 1000vis af profiler for at finde en god date. Her skabes de bedste kontakter ved anvendelse af ny teknologi. DateMig er en ambitiøs og moderne datinghjLæs mere »
E-Kontakt.dk

E-kontakt.dk er et datingsite for først og fremmest singler, som søger kærligheden eller som vil lære nye mennesker at kende.Læs mere »
EasyFlirt

Easyflirt, Løsning nr. 1 til socialt samvær på internettet Vi inviterer dig til at opdage en service af høj kvalitet og få det dokumenteret. Over 80 % af vores brugere anbefaler at bruge Easyflirt. Du kan også finde nogle udtalelser fra vLæs mere »
iFlirt

Velkommen til Iflirt. Siden for os unge og lækre, der er til lidt party-uarty i gaden. Her kan du selv bestemme, hvem du skal være venner med. Siden er opbygget lidt som facebook, så du kan nemt finde rundt. Der er over 70000 netdatingprofiler, duLæs mere »
Knuus.dk

Velkommen til Knuus.dk - Dating for udviklingshæmmedeLæs mere »
KomsiKomsa.dk

Velkommen til KomsiKomsa.dk På få minutter kan du finde nye venner, kæreste, dansepartner rejsekammerat, træningsmakker, date, nogle at gå i byen med osv. Lav en invitation præcis med dine ønsker og tidspunkt for aktivitet.Læs mere »
Kontakt.dk

Kontakt.dk - Til flirt, venner og kærlighed! Mød 15.743 mennesker med samme interesse som dig selv.Læs mere »
MatchAffinty.dk

MatchAffinity er en tjeneste fra match.com og er skabt til dig der vil have hjælp til at møde nogen, som virkeligt passer til dig. Vi analyserer hvem du er, og udvælger derefter medlemmer som matcher dig. Smart, ikke?Læs mere »
MyDate

På Mydate.dk er der kærlighed til alle. Skynd dig at oprette en profil og lad os vise dig, at det ikke behøver at være så svært at finde en kæreste. Med andre ord - find kærligheden helt enkelt på Mydate.dk.Læs mere »
NKB

Nordisk Kontakt Bureau er det klassiske kontaktbureau, der har været her i snart en menneskealder, og stadig med den velkendte gode gamle service.Læs mere »
OkDate

Velkommen til OkDate - København og Danmarks nye datingside, som gør dating sjov. Find date nemt her. Vi tager dating fra online til offline, og gør dating nemt, sjovt og intuitivt samtidigt. Hvis du er single i København, Århus, Aalborg, OdenseLæs mere »
On.dk

ON.DK er Danmarks nyeste svar på Online ? Dating og samtidig et af Danmarks største dating sites med mere end 100.000 dating profiler. Du har nu muligheden for at date en masse nye mennesker og dermed skabe nye unikke venskaber eller måske finde dLæs mere »
Parship

Seriøs partnersøgning og dating ? PARSHIP.dk Millioner af singler har allerede lagt deres tillid i PARSHIPs hænder, Europas største internet dating site. PARSHIP princippet giver partnerforslag genereret af en videnskabelig personlighedstest, Læs mere »