Om C-Date Du er kommet til det rette sted. Kom i kontakt med ligesindede voksne, der også søger casual dates. Uforpligtende kontakter, casual dates. C-Date er top-sitet for casual matchmaking. Casual dates giver voksne individer mulighed for at vælge den direkte måde at sikre sig all-round tilfredsstillelse på. Det er næsten for godt til at være sandt, men det allerbedste er, at der slet ingen forpligtelser kræves. Hvad end du leder efter et uforglemmeligt éngangs-stævnemøde eller en længere affære uden snærende bånd, sætter C-Date dig i forbindelse med andre, der søger det samme som dig selv. På casual dating er alt tilladt, men der er ingen krav! C-Date lader casual daters opnå præcis, hvad de søger: Vælg blot den ønskede type forhold og partner og kom så i kontakt med personer, der leder efter casual dates med én som dig selv. Måske trænger du til lidt ekstra krydderi i dit parforhold, eller måske vil du bare gerne udnytte din single-status fuldt ud ved ikke at skulle binde dig. C-Date giver dig den nødvendige anonymitet og diskretion for at kunne udleve dine fantasier, hvad de så end måtte være. Kompromisløse casual dates for danske mænd, kvinder og par på jagt efter sensuel tilfredsstillelse og erotiske oplevelser. C står for Casual, Date er selvklart. Derfor er navnet på denne dating-side i ’normal-tale’, Casual-date. Dette illustrerer ganske udemærket målgruppen for denne dating hjemmeside. Det handler nemlig om casual dating. Man har gjort meget ud af match-making maskinen på hjemmesiden, og man stiller ikke krav, og tillader sådan set alt. Så er du gift og leder efter en affære, så finder du det her, omvendt er du bare et ungt menneske som gerne vil lære nogle lidt frække bekendtskaber, så er det også muligt. Hos c-date diskriminerer man ikke, og det er den frie tilgang til dating, der gør den meget inspirerende at bruge. Jeg giver den en solid 3 stjerner ud af 5 herfra.

C-Date Anmeldelser

  Fusk

  Ingen profiler, fra Danmark og det hele er totalt urealistisk, og opkrævning der er helt hen vejret.

  Råd: Lad være

  virker som fusk

  Det virker som en gang fusk. Man kan ingenting gratis, og det billigste medlemskab er ca. 1200 for 3 mdr. Der kommer en del "kontaktforslag" og endog breve (selvom jeg har en næsten tom profil). man kan ikke læse breve eller profil teksten, kun se et lidt sløret billede - og de er alle helt ens lavet. Virker som lokkemad.

  Efter det læste jeg truspilot, og der er MASSER af utilfredse brugere. Så læs på TRUSTPILOT om hjemmesiden, inden i melder jer til.

  c-date erfaringer

  god hjemmeside. Her m?dte jeg en masse ligesindede mennesker :)

Besøg C-Date

Skrive en anmeldelse