EnDate er en ny dansk dating hjemmeside, hvor målet er ganske simpelt – at føre to ensomme sjæle sammen, således at de kan bygge en tilværelse sammen. For at gøre hjemmesiden mere indbydende for brugere, har man besluttet at gøre hjemmesiden fuldstændigt og komplet gratis. Dette er et enormt plus, fordi man formår at fastholde målet med hjemmesiden, til det som brugerne egentlig vil have – en date. Det giver bonus point, at man som bruger blot kan koncentrere sig om at oprette en indbydende profil, med standard faciliteterne som interesser, billeder og så videre. Frygten for, at man måske kommer til at rode sig selv ind i en uopsigelig abonnements jungle, er slet ikke til stede. Fordi EnDate er en traditionel dating hjemmeside som forstår at holde fast i det, man som bruger egentlig er interesseret i, får den 3-stjerner herfra. Man kunne måske godt forvente en smule mere funktionalitet, som er set på mere moderne dating tjenester, og hjemmesidens design er ret konservativt og gammeldags.

EnDate Anmeldelser

  føler mig snydt

  meldt mig ud flere gange trods det trække de flittigt videre på min konto,og efter jeg afviste en gang er de begyndt igen

  Siden er jo ikke gratis

  Dating siden slår sig op på at den er gratis, men for at kunne få det fulde udbytte af siden skal man betale 50 kr om måneden. Det eneste du kan som gratis medlem er at se profiler og skrive.

  Så er det altså ikke en gratis dating side.

  ALLETIDERS!

  Fantastisk fin datingside, der kan mere end de fleste betalingssider. Sober tone, ingen copy/paste beskeder, fuldstændig gratis, let at overskue, let at bruge, mulighed for at betale et mindre beløb hvis man vil være reklamer foruden. Altid personlige svar ved henvendelse til "superbrugerne".Og selvom jeg ikke har fundet min soulmate, så er den absolut anbefalelsesværdig.

  Fordele
  Sober. Helt GRATIS. Ordentlig tone. Let at bruge. Ingen copy/paste. Personlige svar ved henvendelse.

  Ulemper
  INGEN!!! Det er ikke så mange til Kristeligt Dagblad og opera, men det er ikke Endates skyld.

  God datingside for singleforældre og stille fyren og stille pigen

  Syntes endate er et god datingside hvis du er stille fyre stille pigen der mest er til hjemmlig hygge børn og dyr og til et stille og roligt liv ude på landet eller i et lille landsby eller mindre by samfund der gerne holder sig til det og dem det kender plus singler med mange børn. Da det primært er den type mennesker man møder derinde plus single forældre med mange børn der bruger siden som en online møder og fæder gruppe der primært søger ligesindet.
  Har været derinde men passede som sagt ikke ind på siden og skillede mig for meget ud til at have noget til fælles med de bruger der var derinde da jeg er en bybo med gang i mange ting og interreser uden børn plus har venner der er hiphopper og dj Club typer og byboer

  Fordele
  gratis hele vejen igennem plus ingen fake profiler og ligene nem søgning og mere og tingene funger som de skal.
  Og god side for singleforældre med mange børn plus de stille typer side hjemme typer.

  Ulemper
  Det er ikke en siden for byboen med gang i mange ting eller undergrunds kultur typer som hiphopper dj club typer goth typer punker eller rave og metal typer.
  Og slet ikke en side for pop og bodybuilder typerne.

  pis og papir

  Ligemeget hvor pokker man klikker hopper der bare en reklame op for en betalings datingside i stedet for det man vil se.I min postkasse på siden var en besked fra en nydelig dame der ville i kontakt med mig."Jeg kan lide din profil." stod der.Men da jeg klikkede på hendes billede for at svare kom der:Ja,gæt,en reklame for en betalings-side.Det er umuligt at navigere rundt, så jeg har opgivet.Mage til møg skal man lede længe efter.

  Ulemper
  stort set alt.Den har ingen værdi overhovedet.Hold jer langt væk.

  Total diskriminerende behandling

  Oprettede en profil på endate.

  Fulgte instruktionerne til punkt og prikke, profiltekst, info om mig selv, uploaded foto, bekræftede via link. Og gav mig til at vente.

  Pludseligt modtager jeg et brev fra en af de såkaldte "superbrugere" om, at det ikke er tilladt at uploade fotos af andre end en selv !

  Det var selvfølgelig af mig selv, men personen må åbenbart have syntes, at mit foto var for godt, for det blev slettet som et direkte mistillidsvotum.

  Jeg blev så harm over denne diskrimirende behandling og skrev, at vedkommende godt kunne uploade det foto igen, idet det var mit og af mig selv.

  Yderligere bad jeg personen stå frem, idet jeg fandt behandlingen så utilstedelig og diskriminerende, at jeg naturligvis ikke blot kunne lade den passere sådan uden videre.

  Et minut efter var min profil slettet !

  Aldrig har jeg da set noget lignende ! Mage til uprofessionel og diskriminerende og uetisk behandling skal man da lede længe efter.

  jeg skrev en behørig klage til "kundeservice". Intet svar.

  Jeg skrev igen og meddelte, at jeg lige ville vente en dag mere på deres svar.

  Så kom der et to-linjet svar om, at de ikke kunne tilbyde mig en profil på "endate", uden at de så meget som kommenterede den utilstedelige og helt uacceptable behandling deres såkaldte superbruger havde lagt for dagen !

  Sådan går det når man sætte lægmand til at "vogte høns". Inget engagement, ingen professionalisme, ingen regler, totalt anarki og personligt lommediktatur.

  Hold jer langt, langt væk fra "endate".dating, der er et gammelt østtysk diktatur værdigt og på ingen måde hører hjemme i det 21.århundrede !

  Skam jer, uetisk og åbenbart kompleksramte mennesker !

  mvh
  EH

  Ulemper
  - Uprofessionel
  - Uetisk
  - Diktatorisk
  - Affejende
  - Nedværdigende
  - Useriøst

  Profiler slettes uden varsel

  :(

  Fordele
  Oprettede en profil på www.endate.dk. Skrev stille og roligt med folk, men fik pludselig låst min profil. Jeg skriver til kundeservice og spørger hvorfor min profil er låst og får et standard svar tilbage. Jeg skriver tilbage om, hvad jeg har skrevet forkert, ift. deres regler, får intet svar og slettet min profil, uden nogen grund.

  Ulemper
  Sitet kan ikke anbefales, det er amatøragtigt, selvhøjtidligt og useriøst.

  Opret aldrig en profil på endate.dk!!!

  Forfærdelig dårlig datingside, hvor man modtager mange klamme breve...
  Alt muligt med "er du til noget frækt" og "skal vi have sex".. Derudover sender mange fyre et billede af sine kønsdele med deres første brev. Virkelig ulækkert!!! Det virker som en side der er dybt useriøs og kun rettet mod sex og liderlige mænd.

  Derudover er dem som har siden ikke særlig flinke mod sine brugere og er totalt lige glad med ens henvendelser. Ved at mange andre har klaget over deres arrogance og dårlige måde at behandle sine brugere på.

  Jeg vil advare alle imod at bruge endate.dk - den er ikke det værd. Føj for den.

  Fordele
  Gratis

  Ulemper
  Liderlige mænd
  Dårlig service
  Grimt design

  God side

  Syntes endate.dk er glimrende - ofte er flere tusind online brugere. Og det viser jo, at den også er populær, og at folk er glade for at bruge den. Endate.dk er ikke scor.dk. Og jeg tror, at det er årsag til, at de får dårlige anmeldelser. Det er ikke stedet, hvor du skal finde billeder af kvinder og mænd uden tøj på. Og nøgenbilleder er ikke tilladt, ifølge deres regler.

  Cool mennesker! (Rare mænd :) )

  Fra første dag er jeg blevet taget godt imod, både via private beskeder og via debatten!
  Endate er et sted med overdådige rare mennesker og god humor.
  Folk er meget aktive og er altid med på en lulle flirt eller joke :)
  Bliver i godt humør af at læse de forskellige debat indlæg, hvor det skal være plads til folks forskelligheder på godt og ondt.

  Siden benyttes både til dates, til at debattere og til god/ hyggelig tidsfordriv.
  Jeg blev ikke skuffet.

  Fordele
  Debatten
  Forskelligheder
  Gratis!!!
  Brugerne!

  Lidt mere seriøst sted

  Her er et sted som ikke er "in it for the money".

  De tilbyder alle de faciliteter som man har brug for at kunne online date.

  De prøver at holde en ordenlig tone og håndhæver dette med hård hånd. Det er godt nok for os som ikke kun er ude efter sex, men ønsker seriøse forhold som er baseret på mere end det.

  Udbudet af profiler virker støt stigende.

  Har været på i ca. 5 måneder uden at komme i karambolage med nogen af de regler, som andre føler er for striks. Og nogle piger har jeg da mødt til en kop kaffe.

  Fordele
  Gratis
  Mange muligheder
  Debatside hvor man kan diskutere alt mellem himmel og jord.

  Ulemper
  Kan virke lidt forvirrende i starten.

  Læste anmeldelser

  Sjovt som de fleste dårlige anmeldelser herinde kommer fra folk, der er sure over, at der er blevet smidt ud.

  Det må været et godt sted at være.

  Måske man skulle prøve den side.........

  Blandet mening.

  Jeg har haft en profil på endate i ca 14 dage. Jeg valgte at sætte et ord ind for et par dage siden "naturen" så blev den blokeret. Jeg spurgte dem hvad der var galt med dette ord. Til min store overraskelse handlede det om at man ikke måtte søge sex. Jeg er i et forhold men vælger dog selv om jeg vil lære andre mennesker at kende. For at jeg kunne blive godkendt var jeg nødsaget til at slette det meste af teksten.
  Tja det var superbrugerne :-)
  Jeg er nok mest ked af at nogle folk ser sig nødsaget til at lyve frem for at være ærlige.

  Fordele
  Gratis

  Ulemper
  Bedre kontrol fra start hvis dette er nødvendigt.

  Ang de dårlige anmeldelser.

  Jeg har været på endate gennem nogle måneder nu og jeg synes det er en rigtig dejlig side. Der er ikke en masse spamrobotter og så er siden gratis. Der er hovedsagligt profiler kun fra Danmark hvilket er meget rart for så slipper man for at svare på henvendelser fra finland og sverige og den slags.

  Jeg deltager ikke så meget i deres debat forum, men har dog været inde at kigge og jeg kan godt forstå nogle bliver sure over de racistiske udtalelser.

  Jeg er i hvert fald glad for at jeg fandt endate.dk ved et tilfælde for det har faktisk givet pote.

  Fordele
  -Gratis at oprette en profil
  - Kun folk fra Danmark
  - mulighed for debatforum

  Ulemper
  - nogle gange kan deres postsystem godt være lidt vanskeligt og have med at gøre.

  Undelig support

  Total mærkelig support.
  Svarer ikke og man får bare besked på at man bliver låst hvis man ikke makker ret.
  Bedste råd.Hold dig væk fra siden.

  God og gratis

  Jeg har haft profil på Endate i et par måneder og har været rigtig godt tilfreds.
  I sammenligning med andre sider jeg har været på (som kostede mange penge at bruge) er det meget lettere at komme i kontakt med folk inde på endate.
  De par gange jeg har haft brug for hjælp har det frivillige team været hurtige og venlige til at hjælpe. Samtidig gør de frivillige et kæmpe arbejde for at holde en høj standard i debatten så vi alle kan være der, uden at blive udsat for personlige angreb og lignende.

  Fordele
  Siden er gratis og tilbyder det samme som andre tager penge for.

  fin side

  (Y) fin side, bruger selv dating også, men tonen er bedre på endate.dk end dating og pigerne mindre snobbet :-)

  Fordele
  koster intet
  mulighed for at sende flirts, se hvem der har besøgt dig, debat forum

  Ulemper
  For lidt kvindelige fynboer her ;-)

  endate er en god kanon side

  endate er nok en af de bedste datingsider jeg har været inde på og hvor der også har været "normale" menesker som ikke kun søger mænd med penthouse og en guldske i rø*** jeg kan kun og har også anbefaldet den til mine singel venner

  Fordele
  den er hurtig og nem at bruge i alle aldre

  En rigtig dejlig og nem side

  En super dejlig og nem side, der ikke er en betalings dating side... dejligt man kan gøre hvad man vil uden og skal være plus, vip eller sådan noget.. jeg kan varmt anbefale denne side:-)

  kærligheden kan ikke vejes i penge

  man møder mange søde mennesker
  100% gratis.
  En super flot og let gennemskueligt side
  Og så er der en meget sjov og hyggelig stemning inde på debatten
  Hjælpen genralt med hvad end der måtte være er super

  det er en helt igennem fantastisk side

  Fordele
  -100% gratis
  -Er man søgende, skal sitet opleves.
  -Seriøst
  -God tone i debatten
  -Gør meget ud af at have et ordentligt site
  -Er næsten konstant i udvikling
  -Altid hjælp at hente

  Ulemper
  har ikke fundet noget simpelthen for dejlig en side

  endate.dk er super!!

  Har prøvet dating.dk og flere andre dating sites.... endate.dk kan ALT det de andre kan.... eneste forskel er bare at det er gratis! Der er absolut ingen skjulte gebyrer eller forsøg på at lokke penge ud af medlemmerne.
  Det eneste du skal leve med er nogle google reklame links som egentligt ikke er generende på nogen måde.
  Der er altid rigtigt mange online (et par tusind om aftenen) og jo flere der finder ud af at det er latterligt at betale til dating.dk jo bedre bliver det på endate.dk

  Kom dog og prøv det... det er gratis!!

  Fordele
  Ganske og 100% gratis!! Mange online! Har alle de funktioner der kan forventes

  Ulemper
  Et par enkelte banner reklamer samt google adds. Men ikke noget der er generende i længden!

  Ingen tjener kassen på dit kærlighedsliv på EnDate.dk

  Jeg har været på et par dating sider, og sammelignet med dem er endate.dk 100% den bedste.

  For det første er den gratis!!
  Og så er der en meget sjov og hyggelig stemning inde på debatten, og på den måde kan man få et anderledes indtryk af en person som man evt. kommer på date sammen med.

  Har allerede haft en meget vellykket date via EnDate.dk.

  Tak EnDate.dk :)

  Fordele
  Det er meget nemt at finde rundt på EnDate.dk´s mange muligheder.

  Ulemper
  Et lille problem, for en københavner, er at der sagtens kunne være flere københavnere på EnDate.dk

  Gratis datingsite til UG! :-)

  Endate er et gratis datingsite, der som de færreste andre faktisk er 100% gratis.

  Der er ingen gebyrer, der er ingen krav, der er ikke noget med en gratis profil og så kan man købe en bonus profil his man vil se billeder / skrive breve / læse profiler eller andet..

  Man opretter en gratis profil, udfylder informationer og uploader et billed hvis man ønsker det, og så er man klar til at date på livet løs.

  Scammers - som vil lokke penge ud af folk - og falske profiler, findes næsten ikke derinde, og det er ud fra mine egne erfaringer et af de mere seriøse sites.

  Fordele
  100% gratis
  Seriøst
  Scam-frit
  God tone i debatten
  Gør meget ud af at have et ordentligt site
  Er næsten konstant i udvikling
  Tager sjældent ret lang tid at få godkendt billeder
  Og.. Ja.. Er man søgende, skal sitet opleves.

  Ulemper
  Man kan ikke betale sig fra et guldlogo, så man kan bare alting fra starten.. Øv altså ;-)

  endate.dk

  Til alle jer som ikke har været admin på en site før, kan jeg lige fortælle jer kort og godt hvad en admins "job" består af: at søger for at brugerne kan overholde sidens regler og at man som admin kan snakke med alle uanset hvad det end er uden at sidde at være højrøvet og tro at man er mere værd pga man er admin, jeg har selv været admin på en spilleside så JEG ved hvad jeg snakker om og jeg synes kun godt om endate og til jer der ikke er tilfreds, hvorfor sletter i så ikke bare jeres profil igen og blive på de dating-sider der KUN vil sluge penge ud af lomme på jer!

  Fordele
  at det er gratis :-)

  Ulemper
  har ikke opdaget nogen endnu

  Den bedste dating site jeg har set

  Endate har vidst sig at være seriøs side men mange spændende mennesker og en høj grad at personlig tryghed for medlemerne. Efter en del betalende sider hvor man skal udholde at være "angrebet" af mennesker som ikke respektere de ting man skriver i profilteksten, er der kommet endelig en side hvor man kan sætte alders filter, debatere seriøst med andre, give en bedømelse til dem man er i kontakt med og være beskyttet i høj grad.

  Fordele
  aldersfilter, gode faciliteter, spændende mennesker, tryghed, i øvrigt drives side af entusiaster og er gratis


Besøg EnDate

Skrive en anmeldelse