FaceUP.dk giver dig gratis kontakt til en masse nye mennesker -hvad enten du er til dating eller vil udbygge dit vennenetværk.

FaceUp.dk Anmeldelser

  useriøs og ikke nogen god side for nogen,

  det er jo børne porno den side,vi liver i 2012 og hvorfor skal man se unge mennesker sidde et sted hvor alle kan se hvor smuk dit barn er,når du ikke ved en skid om at hun/han ligger krop til sex..jeg ved ikke hvorfor at man laver den type hjemme side for unge mennesker,men hvis det stod til mig så luk for fanden den syge faceUp.dk,i gir jo dem som der elsker unge mennesker mere frihed til at bare smide tøjet og se på en fræk nøgen og ung pige/fyr.....og hvor er mor og far til at styre det?..jeg ved godt at vi liver i en anden tid og da jeg var ung,der var jo ikke det her med computer og alt det nye..jeg er bange for at det er blive som det er i dag med at bare komme ind på en hjemme-side og finde en ung pige eller en ung fyr også lave et mød og så sker det bare ....FØJ !!! og deres mor og far ja de ved jo ikke en skid om hvad der sker med deres børn når de er ude og møde syge mennesker..jeg håber at der er nogen som tænker lige som mig her..FOR DET ER IKKE NOGET GODT STED FOR UNGE MENNESKER..

  Fordele
  hold dig væk fra den side..og hvis du er til frække unge så er du komme til stede..føj :-(

  Ulemper
  jeg er sur på dem der laver den side,måske har de ingen børn ..eller bruger den side til lyst?

  Skodside

  Skod hjemmeside....Useriøs

  Der sidder en på 29 år der inde der virkelig har gang i og kontakte piger på 14-15 år, der bliver oprettet en ny pige profil, og med det samme er han der, faceup sletter så ens profil når man anmelder ham, for syntes det ikke rigtigt høre hjemme...

  Trustpiliots redegørelse, Manden har AdHd og lider af mere, og derfor kan det være han er på stadie med de dem på den alder, yep fedt og lade ham kontakte de piger alligevel, da der er datingsider for folk med de lidelser eller hvad man kalder det, men Faceup vil heller slette min profil da faceup ikke acceptere man er flere i familien der bruger siden det må man ikke efter faceup udtagelser, der er blevet lavet flere bruger men forskellige aldre, yep. min søskende bruger også faceup det er åbenbart ulovligt.

  Fordele
  Ikke for børn med mindre forældre sidder i bagrunden

  Ulemper
  de sletter ens profil hvis man er flere i familien der bruger faceup

Besøg FaceUp.dk

Indsend din egen anmeldelse