NextLove - 5 Anmeldelser

NextLove Logo

28.6% Anbefalet, 5 Anmeldelse

  1. NextLove
  2. Opret din GRATIS konto
  3. Mød nye mennesker
  4. Hvordan kan jeg opgradere mit medlemskab?
  5. Skal jeg betale for at benytte siden?
  6. Hvad er et Premium Plus medlemskab?
  7. Kontakt
  8. NextLove Anmeldelse
  9. Skriv din anmeldelse om NextLove

NextLove

NextLove er et socialt netværk grundlagt i 2013, der giver singler og fraskilte forældre en chance for igen at finde kærligheden. Datingsitet er det første af sin slags, og det henvender til en specifik gruppe af mennesker. Det er blevet den største mødeplads for singler og fraskilte forældre i de nordiske lande.

NextLove blev skabt for at imødekomme et behov hos en specifik gruppe af mennesker, som måske har andre forventninger og en anden opfattelse af kærlighed, efter de er blevet skilt eller har fået børn. Sådanne forandringer i livet kan ændre manges syn på livet, inklusive hvordan de ser på dating og kærlighed, og de leder for det meste efter en ny partner, der har det samme syn på livet.

NextLoves matchsystem er baseret på videnskabeligt bevist forskning om forhold og forenelighed, som giver dets medlemmer den bedst mulige match. Det eneste, du skal gøre, er at svare på nogle spørgsmål om dig selv og din livsstil, og NextLove finder de bedste match – resten er op til dig!

Det er sikkert og sjovt at møde nogen på NextLove, da platformen giver medlemmer et sted at kommunikere, før de tager det store skridt at mødes ansigt til ansigt. De har også et fantastisk team af fagfolk, der gør alt for deres brugers sikkerhed, og de gør en dyd ud af kun at have rigtige brugere på NextLove. De ansatte gør også alt for at sikre din fulde fortrolighed på NextLove 24/7.

NextLove Details

Hits: 1887

URL: https://www.nextlove.dk/

Kategorier: Generel Dating

Anmeldelse: 5

Opret din GRATIS konto

Vælg et godt brugernavn (det navn som andre brugere kommer til at se) og upload et foto. Profiler med foto får 15 gange mere opmærksomhed end profiler uden foto. Derefter udfylder du din profil ved at svare på en række spørgsmål om dig selv, så den person der forhåbentlig bliver din fremtidige partner, kan få et indtryk af hvordan du er.
Udover de grundlæggende oplysninger opfordrer vi dig til at dele dine tanker om emner som dine yndlingsbøger –film og shows, hvad du dagdrømmer om og hvad der er vigtigt for dig I dit liv. Med andre ord: ting som hjælper til at illustrere din personlighed.

Mød nye mennesker

Søg blandt vores medlemmer, læs deres profiler og vælg nogle spændende mennesker at chatte med. NextLove tilbyder en bred vifte af kommunikationsværktøjer, som private beskeder, “blinke” funktionen, gaver m.m. Desuden arbejder vores team constant på at udvikle nye og spændende funktioner der kan hjælpe dig med med at finde din helt egen NextLove.

Hvordan kan jeg opgradere mit medlemskab?

Du kan opgradere dit medlemskab ved at klikke på "OPGRADER TIL PREMIUM" knappen i det øverste højre hjørne af skærmen. Du vil da have mulighed for at vælge en betalings metode og et medlemskab. Fortsæt ved at klikke på den grønne knap og følg instruktionerne.

Skal jeg betale for at benytte siden?

Du kan tilmelde dig NextLove gratis! Som gratis medlem, kan du undersøge vores side, søge efter medlemmer og endda sende blink til medlemmer du er interesseret i! For at kunne sende beskeder til andre medlemmer eller for at se, hvem som er interesseret i dig, kan du opgradere dit medlemskab til Premium.

Hvad er et Premium Plus medlemskab?

Er du interesseret i et andet medlem, men har han eller hun ikke et medlemskab? Premium Plus tillader alle GRATIS medlemmer at svare dine beskeder og udvider mængden af medlemmer, du kan kommunikere med!

Kontakt

[email protected]

Next Love Ltd
Reg.nummer. C60580

The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5
Bisazza Street,
Sliema, Malta SLM1640 Malta

Kundeservice-agenter er tilgængelige 7 dage om ugen.


NextLove Anmeldelser (5):

NextLove - Meget useriøs datingside

0

Anmeldelse:
Jeg vil absolut ikke anbefale denne datingside. Der er meget få online uanset tid på døgnet, mange profiler bor i "danske" byer, som jeg aldrig har hørt om - om rigtig mange i den samme "mærkelige" by. Når man skriver en max. grænse i radius af hvor man søger, vælter det ind med forslag til mænd, som bor i Hvolbæk - ved ikke om det skulle have været "Holbæk", men på kortet, som bliver vist er det på Sjælland. Jeg havde lavet en max. grænse på 50 km og jeg bor i Jylland!!!!
Nu har jeg valgt at slette min profil, men det er tilsyneladende umuligt. Har skrevet til "Nextlove" og bedt dem garantere at profilen bliver slettet og ikke mindst, at jeg ikke bliver trukket de mange hundrede kroner til et nyt abonnement.

Svage punkter:
Alt for dyrt ift. udbytte.
Rigtig svært at slette sin profil.

Birgit Anbefaler IKKE NextLove Ikke til venner/familie

NextLove - En side for folk der ved hvad de søger!

0

Anmeldelse:
Hvor forfriskende med en side, hvor man ikke bliver afvist for de man har lidt "baggage".
Jeg finder denne side meget seriøs, da medlemmerne virkelig søger deres livs partner og ikke blot en for 1 nat.
Har ikke fundet ham endnu, men nyder at lede i dette miljø!

Susanne Ho Anbefaler NextLove Til venner/familie

NextLove - Lort med lort på

0

Anmeldelse:
Når jeg søgte, var der 600 mulige profiler. Men der var altid kun 5-6 online, lige meget hvornår jeg var online. Når jeg skrev tilbage, blev de altid slettet med få timers mellemrum.

Claus Anbefaler IKKE NextLove Ikke til venner/familie

NextLove - sletning af profil

0

Anmeldelse:
Jeg vil ikke anbefale denne side.
Man kan ikke slette sin profil medmindre man har betalt.

Cristina Anbefaler IKKE NextLove Ikke til venner/familie

NextLove - Ringe side - lover VIP men skal betale.

2

Anmeldelse:
Lort

Vigtige punkter:
Lovede VIP i 1 år

Svage punkter:
Økonomi

Michael Anbefaler IKKE NextLove Ikke til venner/familie

Skriv din anmeldelse om NextLove

  • Din e-mail adresse er ikke synlig for andre besøgende


Ja
Nej
Ikke relevant/ingen bemærkninger


Send mig en e-mail når nogen skriver en anden anmeldelse om denne webside

Send mig en email når nogen reagerer på min anmeldelse

Besøg NextLove


Startside » Generel Dating » NextLove