NextLove er et socialt netværk grundlagt i 2013, der giver singler og fraskilte forældre en chance for igen at finde kærligheden. Datingsitet er det første af sin slags, og det henvender til en specifik gruppe af mennesker. Det er blevet den største mødeplads for singler og fraskilte forældre i de nordiske lande. NextLove blev skabt for at imødekomme et behov hos en specifik gruppe af mennesker, som måske har andre forventninger og en anden opfattelse af kærlighed, efter de er blevet skilt eller har fået børn. Sådanne forandringer i livet kan ændre manges syn på livet, inklusive hvordan de ser på dating og kærlighed, og de leder for det meste efter en ny partner, der har det samme syn på livet. NextLoves matchsystem er baseret på videnskabeligt bevist forskning om forhold og forenelighed, som giver dets medlemmer den bedst mulige match. Det eneste, du skal gøre, er at svare på nogle spørgsmål om dig selv og din livsstil, og NextLove finder de bedste match – resten er op til dig! Det er sikkert og sjovt at møde nogen på NextLove, da platformen giver medlemmer et sted at kommunikere, før de tager det store skridt at mødes ansigt til ansigt. De har også et fantastisk team af fagfolk, der gør alt for deres brugers sikkerhed, og de gør en dyd ud af kun at have rigtige brugere på NextLove. De ansatte gør også alt for at sikre din fulde fortrolighed på NextLove 24/7.


Opret din GRATIS konto

Vlg et godt brugernavn (det navn som andre brugere kommer til at se) og upload et foto. Profiler med foto fr 15 gange mere opmrksomhed end profiler uden foto. Derefter udfylder du din profil ved at svare p en rkke sprgsml om dig selv, s den person der forhbentlig bliver din fremtidige partner, kan f et indtryk af hvordan du er. Udover de grundlggende oplysninger opfordrer vi dig til at dele dine tanker om emner som dine yndlingsbger film og shows, hvad du dagdrmmer om og hvad der er vigtigt for dig I dit liv. Med andre ord: ting som hjlper til at illustrere din personlighed.


Md nye mennesker

Sg blandt vores medlemmer, ls deres profiler og vlg nogle spndende mennesker at chatte med. NextLove tilbyder en bred vifte af kommunikationsvrktjer, som private beskeder, blinke funktionen, gaver m.m. Desuden arbejder vores team constant p at udvikle nye og spndende funktioner der kan hjlpe dig med med at finde din helt egen NextLove.


Hvordan kan jeg opgradere mit medlemskab?

Du kan opgradere dit medlemskab ved at klikke p "OPGRADER TIL PREMIUM" knappen i det verste hjre hjrne af skrmen. Du vil da have mulighed for at vlge en betalings metode og et medlemskab. Fortst ved at klikke p den grnne knap og flg instruktionerne.


Skal jeg betale for at benytte siden?

Du kan tilmelde dig NextLove gratis! Som gratis medlem, kan du undersge vores side, sge efter medlemmer og endda sende blink til medlemmer du er interesseret i! For at kunne sende beskeder til andre medlemmer eller for at se, hvem som er interesseret i dig, kan du opgradere dit medlemskab til Premium.


Hvad er et Premium Plus medlemskab?

Er du interesseret i et andet medlem, men har han eller hun ikke et medlemskab? Premium Plus tillader alle GRATIS medlemmer at svare dine beskeder og udvider mngden af medlemmer, du kan kommunikere med!


Kontakt

[email protected] Next Love Ltd Reg.nummer. C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Kundeservice-agenter er tilgngelige 7 dage om ugen.


NextLove Anmeldelser

  DanmarkSex.goshrink.com

  Jeg kan varmt anbefale dette websted >> DanmarkSex.goshrink.com

  https://meetwe.club/Nicole97

  Jeg anbefaler dette sted til dig >> meetwe.club/Nicole97

  Meget useris datingside

  Jeg vil absolut ikke anbefale denne datingside. Der er meget f online uanset tid p dgnet, mange profiler bor i "danske" byer, som jeg aldrig har hrt om - om rigtig mange i den samme "mrkelige" by. Nr man skriver en max. grnse i radius af hvor man sger, vlter det ind med forslag til mnd, som bor i Hvolbk - ved ikke om det skulle have vret "Holbk", men p kortet, som bliver vist er det p Sjlland. Jeg havde lavet en max. grnse p 50 km og jeg bor i Jylland!!!! Nu har jeg valgt at slette min profil, men det er tilsyneladende umuligt. Har skrevet til "Nextlove" og bedt dem garantere at profilen bliver slettet og ikke mindst, at jeg ikke bliver trukket de mange hundrede kroner til et nyt abonnement.

  Ulemper
  Alt for dyrt ift. udbytte. Rigtig svrt at slette sin profil.

  En side for folk der ved hvad de sger!

  Hvor forfriskende med en side, hvor man ikke bliver afvist for de man har lidt "baggage". Jeg finder denne side meget seris, da medlemmerne virkelig sger deres livs partner og ikke blot en for 1 nat. Har ikke fundet ham endnu, men nyder at lede i dette milj!

  Lort med lort p

  Nr jeg sgte, var der 600 mulige profiler. Men der var altid kun 5-6 online, lige meget hvornr jeg var online. Nr jeg skrev tilbage, blev de altid slettet med f timers mellemrum.

  sletning af profil

  Jeg vil ikke anbefale denne side. Man kan ikke slette sin profil medmindre man har betalt.

  Ringe side - lover VIP men skal betale.

  Lort

  Fordele
  Lovede VIP i 1 r

  Ulemper
  konomi

Besøg NextLove

Indsend din egen anmeldelse