Dating.dk

Dating.dk er den mest kendte, og ældste dating hjemmeside i andedammen Danmark. Det er en dating hjemmeside som har eksisteret længere, end man skulle tro. Dating blev dannet i 1998, og siden da har den været Danskernes foretrukne hjemmeside, i jagten på den store kærlighed. Der findes titusindvis af singler i alle aldre, så det er ikke så mærkeligt, at Dating har fået så stor anerkendelse herhjemme. Ligesom andre dating hjemmesider, er Dating også en betalt portal, hvorfor man sikkert har set Dating.dk i medierne. Priserne varierer meget, og det er muligt at få et medlemskab for blot omkring 60 kroner om måneden. Dating.dk får 4 stjerner, fordi den er så gammel, så velfunderet, og flot struktureret. Det er det danske flagskip indenfor dating, og man finder helt klart, det man leder efter her, om det så skulle være enkel kærlighed et par timer af gangen, eller noget mere seriøst. Der er singler som leder efter lidt at hvert, her. Slutteligt er den lave pris helt fair, og slet ikke så dyr, som alternativerne.

Dating.dk Anmeldelser

  Bare så ringe!

  Jeg prøvede Dating.dk for nogle år siden, og dengang var den god, syntes jeg. Nu har jeg så prøvet igen. Der stod tilbud 149 kr. for en måned, men de trak mig for tre måneder!! Desuden er det gamle søgesystem fjernet, så man ikke kan se, hvile profiler der er aktive. Man tvinges til at bladre igennem sider med gamle, inaktive profiler. Aldrig mere Dating.dk!!!

  Bedrageri

  Dating.dk er den mest usympatiske af alle datingsider. Nu har de ændret deres søgesystem, så man ikke længere kan se, hvilke profiler er nye, og hvilke profiler er gamle og inaktive. Sidst jeg købte (absolut sidste gang!!) var det et abonnement til 149 kroner, men de trak over det dobbelte på min konto. Det nyttede ikke at klage, det var bare en ung "skoleelev", jeg fik i telefonen, og som havde lært at sige en remse udenad. Aldrig mere dating.dk!!!

  PAS PÅ

  Jeg har haft en profil på dating.dk. En formiddag, hvor jeg åbnede min profil, var der foretaget ændringer inde på min profil, som jeg ikke selv havde gjort. De personer, som havde vist interesse for min profil var pludselig forsvundet og min interesse i en profil var også væk. Jeg ringede til kundeservice og blev mødt af en pige, som jeg vil beskrive som teenage-sur. Hun fortalte mig, at det, der var forsvundet fra min profil, er helt normalt - efter 30 dage slettes interesserne automatisk. Min undren var stor og jeg havde aldrig før oplevet dette før eller læst om det. På et tidspunkt opgav jeg at snakke mere med hende, fordi der ikke blev lyttet, tværtimod måtte jeg høre på noget, som jeg vil betegne som fuldstændig uacceptabel behandling. Da jeg igen loggede ind på min profil om aftenen, var de forsvundne personer pludselig vendt tilbage og nu var min undren - og bekymring - endnu større. Jeg kontaktede herefter kundeservice pr. mail, for at få en forklaring på, hvad der foregik. Jeg fik nu et nyt svar, fra en anden medarbejder på dating.dk, som viste, at det svar jeg havde fået i telefonen tidligere på dagen, ikke var sandt. Jeg skrev så tilbage og bad endnu engang om en forklaring på, hvad der foregik, men uden held. Sådan har jeg skrevet frem og tilbage med kundeservice flere gange, uden at nogen har været i stand til/interesseret i, at give mig en sandfærdig forklaring. Til sidst opgav jeg og bad om en undskyldning for det løgnagtige svar jeg havde fået allerførst, men det fik jeg aldrig. Til gengæld Jeg fik et svar tilbage fra endnu en umoden, pige-sur, uansvarlig ansat.
  Jeg har derfor ledt på nettet efter andres erfaringer og faldt over en artikel bragt i Politikken i 2012 - her viser det sig, at dating.dk har haft en brist i deres sikkerhedssystem.
  Citat fra artiklen "Danmarks største datingportal, dating.dk, havde åbnet op for direkte adgang til sine over 660.000 brugeres private samtaler samt deres nøjagtige gps-position"
  Der er altså ikke første gang, der er brist i deres sikkerhed. Søg efter artiklen på Politikken, august 2012.

  Jeg har derfor slettet min profil og vender ALDRIG tilbage dertil

  Jeg kunne skrive mere, men orker det ikke.

  Fordele
  Ændringer på min profil, som jeg ikke selv har lavet tages ikke seriøst og kundeservice behandler sagen fuldstændig umodent, ansvarsløst og stærkt kritisabelt.
  Ting forsvinder ud i den blå luft, for så at dukke op igen - og det gælder også en del af mail-korrespondancen, som jeg ville gemme som bevis.
  Desuden blev jeg opfordret til, at tage et billede og sende til kundeservice, hvis det skulle ske igen - men hvordan tager man et billede af noget, som er forsvundet? end ikke det, svarer de på.

  Ulemper
  Dating.dk er en stor pengemaskine, som end ikke ansætter voksne ansvarlige personer i kundeservice - det er ret anstrengende at samtale med et tvært ungt menneske, som ikke kan andet end reagere pigesurt - glatte som ål.

  Snyd af værste klasse..............

  Jeg opsiger øjeblikkelig mit medlemskab - da jeg flere gange har forsøgt at komme ud af dette forum. Jeg vil gå til Ekstra Bladet med dette - da jeg føler mig snydt. I er en pengemaskine af højeste kaliber.....Skam jer...det er ikke det sidste I hører fra mig...........

  Hold jer væk fra dette datingsite !!

  Jeg havde desværre takket ja til et af dating.dk tilbud om en plus profil i 5 dage til en lav pris. Jeg har prøvet dating.dk før og jeg fatter egentlig ikke at jeg gad at prøve igen da jeg fik et rigtig skuffende resultat sidste gang. Det samme skete så igen - jeg skriver sammen med en masse og pludselig forsvinder de eller også svarer folk bare Ikke. Jeg er ikke den eneste med denne opfattelse.Nå, men da jeg havde købt en profil i en uge havde jeg åbenbart også sagt ja til at dating.dk kunne trække 349- kroner fra min konto. Læg mærke til at det er pænt beløb som ligger under den grænse som de sætter i Forbrugerstyrelsen hvis man skal starte en klagesag.(udspekuleret og meget godt tænkt af dating). Dernæst forsøger jeg at gøre brug af min fortrydelsesret som kunde der er 14 dage. Jeg får et frækt svar om at nu havde jeg taget produktet i brug og så kunne jeg ikke få mine penge tilbage. Jeg havde udelukket logget på min profil for at skrive til kundeservice og ingen havde informeret mig om dette selvom vi havde haft en korrespondance hver dag hen over 6 dage. Det ender med at jeg kun kan få ca 150 kr tilbage og derefter er jeg nødsaget til at beholde min profil i 30 dage. Jeg undre mig fordi jeg har en fortrydelsesret på 14 dage men dating overholder åbenbart ikke lovgivningen og slipper afsted med det fordi Forbrugerstyrelsen har en grænse på 800 kr før de vil starte en klagesag. Jeg tænker efterfølgende at der måske også er andre kunder ligesom jeg der har været i samme vridemaskine og derfor tvinges til at have en profil derinde som de ikke er i interesseret i at beholde. Det hænger måske også sammen med at folk forsvinder eller at de ikke svarer. Det giver meget god mening for mig. Lad for guds skyld være med at oprette en profil derinde det er snyd og humbug hvor det kun handler om at snyde kunderne med deres meget misledende markedsføring osv.

  Fordele
  Da jeg laver en anmeldelse inde på trustpilot anmelder virksomheden min anmeldelse og den ender med at blive fjernet. Blot et træk der viser de IKKE har rent mel i posen

  HOLD JER VÆK!!!

  HOLD JER VÆK FRA DETTE SITE!

  Brugte sitet for 5-6 år siden, men hvor har det dog ændret sig siden da!!! Og KUN til det værre!!!

  Deres forretningsmetoder er under AL kritik!!! Og sorry, ja, det kan godt være man skal læse ALLE små detaljer (også dem nede i bunden med småt!) igennem og at Dating.dk vil påråbe sig dette, men hele forretningskonceptet er simpelthen opbygget om at snørre selv de mindste kroner ud af folk!

  Først og fremmest, så er det ikke til at se deres priser FØR man har oprettet en profil! Skidesmart måde at få folk til at oprette en profil, som de så kan bruge i deres statestik til at sige at de har SÅ og SÅ mange profiler derinde... dette viser sig også i graden af inaktive profiler!!!

  Et prøveabonnement varer 5 dage, og kan af uransagelige årsager IKKE afmeldes de første 24 timer!! Dette kan KUN være for at få folk til glemme at afmelde dette, og komme nærmere deadlinen hvor fælder så klapper og det der 2 mdrs abonnement som man ikke har ønsket så bliver trukket på ens konto!!

  Deadline for afmelding af prøveabonnement er 8 timer INDEN udløb af prøveabonnementet! Dvs. det er IKKE nok at afmelde det INDEN udløb af den periode man har betalt for! Den her blev jeg fanget af, selvom jeg havde læst alle detaljer igennem, og afmeldte mit prøveabonnement 7 timer og 45 min før udløb… det var efter Dating.dks holdning bare 15 min for sent! – Og selvom de kunne se at det var afmeldt INDEN udløb af prøveperioden, så ville de ikke snakke om at acceptere det som tegn på at jeg ikke ønskede en forlængelse! BONDEFANGERI af absolut værste skuffe!!!

  Der er USANDSYNLIG mange inaktive/falske profiler derinde. Det gør jo deres statistikker rigtig godt at kunne sige hvor mange profiler de har...!

  Man skal ved gud betale yderligere (udover sin +profil!) for at kunne se om ens henvendelser/breve er blevet læst!!?! WHAT!?

  Man skal gu hjælpe mig også betale (udover sin +profil!) for at kunne se hvornår folk sidst har været inde på deres profil! Dvs. folk der slet ikke bruger deres profil, og ikke har været derinde i 6 mdr, dukker stadig op i ens søgning, og fremstår fuldstændig ligeså “tilgængelige” som folk der har været derinde i går! Det er faneme smart smart måde at få folk til at tro at sitet er I Åhhh så aktivt!!

  Og sidst men ikke mindste, så foregår kontakten til Kundeservice inde fra profilen (dvs. kan ikke foregå på mail!)… dvs. hvis man brokker sig over en sådan forlængelse af profilen, så skal man logge ind på profilen for at læse svar fra kundeservice, og når dette er gjort, så påstår de at man derved har taget sin nye profil i brug! Hårrejsende forretningsmetoder!

  HOLD JER VÆK!!!!

  de snyder! og steller folks pinger

  jeg købet 5dag plusprofil så traker de 412kr på min konto uden jeg har tryk på køber 2 månders abunament fra dem jeg syns der svinre og nogen svin folk med ders Politic shet jeg syns i Svin.

  Fordele
  de valger for dag køber 2 månders Plusprofil uden du har tryker på noget,?

  Ulemper
  de sælger 5 dags profil man de bener dag med 2 månders abunament,,?

  Jeg er overbevist om, at de snyder!

  Har aldrig givet Dating Aps mit kontonr. el. lign., men alligevel har de trukket 449 kr fra min konto uden at jeg er klar over hvorfor.

  det har aldrig været en god siden, men det har været bedre.

  Dating.dk har aldrig været den bedste datingside i dk, men er den side som de fleste kvinder er på. Det er det jeg altid har tænkt af siden. Dating.dk var de første i dk til at tage penge for deres ydelser og sammeligne det med en karton mælk om dagen, en meget mystisk sammenligning. men folk var stadig med. det seneste år eller to har ddating.dk eller freeway.dk nedgraderet deres side så meget at man kan undre sig over at det er blevet dyrere. De kalder sig danmarks største datingsite, men hvorfor ikke være den bedste, og det er de ikke. Dels er der betalingen og den ringe information herom. dels er der at man ikke mere kan se hvornår en profil har været online, igen der er forskel på profiler om de lige har været online eller om det er en død profil som ike har været online i fem år fx. Kort sagt er deres side med tid blevet dårligere. godt nok kan man stadig slette sin profil så dt er jo fint nok, men stadigvæk skal man være lidt nørdet for at kunne forstå websidens opsætning heribland det med betalingen og det med at ens betaling ikke fortsætter uden sin viden.

  Fordele
  de har været foran i mange ting, men det er de ikke mere, og deres reklamer er til grin.

  Det er RENT ublu profitjageri!!

  Rasende usympatisk forretngsmodel som anvendes - lokke folk til og så blokere for alt muligt - også negative kommentarer om siten - og forlange HELT ublu priser. Bagmændende tjener 40 mio om året på det - og hvis I synes I gerne vil betale dem det - så værsgo - der er masser af andre og meget bedre alternativer til det væmmelige optrækkeri!
  Mvh
  alm tidl (gratis) bruger

  Fordele
  Rasende usympatisk forretningsmodel - HELT ublu priser - censur for at forhindre nogensomhelst kommunikation mellem brugerne uden at betale skyhøjt.
  Kan RIGTIGT KRAFTIGT frarådes.

  Snyd og bedrag!

  Jeg købte en uge på Dating.dk for 19 kr, efter ugen er omme, trækker de bare 500 på min konto, og giver mig 10 uger på deres side. Dette var BESTEMT ikke noget jeg var klar over, og kan se på nettet at mange mange andre singler har haft samme oplevelse. Ikke nok med at de ikke giver penge retur, nej de svarer også ubehøvlet. Selvom rigtig mange mennesker har klaget, og de har endda et link i kundeservice "Jeg er blevet trukket på mit betalingskort uden at være klar over det", er deres reklamation IKKE blevet bedre. De tager stadig røven på folk, i stedet for at gøre det mere tydeligt hvad det er folk køber. De må jo selv kunne se at de ikke oplyser deres brugere godt nok, når de får så mange klager og henvendelser. Jeg er dybt rystet over denne oplevelse, og at en dating side kan få lov at gøre sådan! Jeg har da bestemt ikke lyst til at betale 500 for en side som jeg ikke bryder mig om, og ikke vil benytte.
  Hvis du har oplevet noget lignende beder jeg dig skrive her, så vi kan få fokus på siden og deres holdning til brugerne!

  Fordele
  De ved at det er et problem, men har intet gjort ved det!

Besøg Dating.dk

Skrive en anmeldelse