Anmeldelser fra denne bruger

PAS PÅ

Anmeldelse om Dating.dk

Jeg har haft en profil på dating.dk. En formiddag, hvor jeg åbnede min profil, var der foretaget ændringer inde på min profil, som jeg ikke selv havde gjort. De personer, som havde vist interesse for min profil var pludselig forsvundet og min interesse i en profil var også væk. Jeg ringede til kundeservice og blev mødt af en pige, som jeg vil beskrive som teenage-sur. Hun fortalte mig, at det, der var forsvundet fra min profil, er helt normalt - efter 30 dage slettes interesserne automatisk. Min undren var stor og jeg havde aldrig før oplevet dette før eller læst om det. På et tidspunkt opgav jeg at snakke mere med hende, fordi der ikke blev lyttet, tværtimod måtte jeg høre på noget, som jeg vil betegne som fuldstændig uacceptabel behandling. Da jeg igen loggede ind på min profil om aftenen, var de forsvundne personer pludselig vendt tilbage og nu var min undren - og bekymring - endnu større. Jeg kontaktede herefter kundeservice pr. mail, for at få en forklaring på, hvad der foregik. Jeg fik nu et nyt svar, fra en anden medarbejder på dating.dk, som viste, at det svar jeg havde fået i telefonen tidligere på dagen, ikke var sandt. Jeg skrev så tilbage og bad endnu engang om en forklaring på, hvad der foregik, men uden held. Sådan har jeg skrevet frem og tilbage med kundeservice flere gange, uden at nogen har været i stand til/interesseret i, at give mig en sandfærdig forklaring. Til sidst opgav jeg og bad om en undskyldning for det løgnagtige svar jeg havde fået allerførst, men det fik jeg aldrig. Til gengæld Jeg fik et svar tilbage fra endnu en umoden, pige-sur, uansvarlig ansat.
Jeg har derfor ledt på nettet efter andres erfaringer og faldt over en artikel bragt i Politikken i 2012 - her viser det sig, at dating.dk har haft en brist i deres sikkerhedssystem.
Citat fra artiklen "Danmarks største datingportal, dating.dk, havde åbnet op for direkte adgang til sine over 660.000 brugeres private samtaler samt deres nøjagtige gps-position"
Der er altså ikke første gang, der er brist i deres sikkerhed. Søg efter artiklen på Politikken, august 2012.

Jeg har derfor slettet min profil og vender ALDRIG tilbage dertil

Jeg kunne skrive mere, men orker det ikke.

Fordele
Ændringer på min profil, som jeg ikke selv har lavet tages ikke seriøst og kundeservice behandler sagen fuldstændig umodent, ansvarsløst og stærkt kritisabelt.
Ting forsvinder ud i den blå luft, for så at dukke op igen - og det gælder også en del af mail-korrespondancen, som jeg ville gemme som bevis.
Desuden blev jeg opfordret til, at tage et billede og sende til kundeservice, hvis det skulle ske igen - men hvordan tager man et billede af noget, som er forsvundet? end ikke det, svarer de på.

Ulemper
Dating.dk er en stor pengemaskine, som end ikke ansætter voksne ansvarlige personer i kundeservice - det er ret anstrengende at samtale med et tvært ungt menneske, som ikke kan andet end reagere pigesurt - glatte som ål.

svar: