Anmeldelser fra denne bruger

Det aboslut mest seriøse dating-site!

Anmeldelse om EliteDaters

Jeg har været over et par forskellige dating-sites gennem de sidste år, og det eneste sted hvor jeg har følt mig mødt med oprigtig nyserrighed og interesse er på elitedaters.dk! Det er også det sted jeg har oplevet hvor langt langt størstedelen rent faktisk besvarer din henvendelse, også selvom de ikke på papiret er interesseret! Dette synes jeg personligt er minimum af respekt man kan vise hinanden, men det er BESTEMT ikke casen på de 2 andre dating sites jeg har prøvet gennem de sidste år (Dating.dk & Single.dk).

Seriøsiteten understreges også ved at der som jeg har oplevet det, stort set ikke er nogen deciderede inaktive profiler! Har ihvertfald aldrig oplevet at kontakte nogen og mailen så ikke i det mindste er blevet læst!

Synes også der her er en god balance mellem "indhold og udseende"! Profiltekst er krævet og der er et maksimum på 4 billeder på profilen (kunne nok godt udvides med en mulighed for et fotoalbum, men det er en mindre detalje!)! At den personlige tekst vægtes så højt passer mig storslået, da det bestemt opmuntrer til en lidt anden og mere dybere holdning til det at blive nysgerrig i et andet menneske… selvom det jo af gode grunde er begrænset hvor dybt det som udgangspunkt kan blive på et hvilket som helst dating-site!

Skal også noteres at der altså ikke er noget ELITE over stedet! ;-) Det er såvidt jeg kan vurdere fra alle dele af samfundet at folk kommer, og ka ikke se at en videregående uddannelse er nødvendig eller et krav… hvilket nu passer mig meget godt! Så man skal ikke bruge elitedaters, hvis man føler behov for at blive set på som ELITE af nogen art! ;-) Men konceptet understøtter at alle tager mødet med hinanden og sin profil seriøst! Og det er da kun til at værdsætte!!

Prisen er stadig lidt billigere end andre sites, men er dog gået lidt i vejret (såvidt jeg kan erindre), hvilket også er grunden til at jeg har valgt at pause min deltagelse derinde, men hvem ved… måske jeg forsøger mig igen!? :-)

Fordele
Seriøst site!
Aktive profiler!
Imødekommende stemning!
Ingen ekstrapriser!

Ulemper
Kun 4 fotos til hver profil!
Billigere end andre sites, men stadig lidt dyrt efter min smag!

HOLD JER VÆK!!!

Anmeldelse om Dating.dk

HOLD JER VÆK FRA DETTE SITE!

Brugte sitet for 5-6 år siden, men hvor har det dog ændret sig siden da!!! Og KUN til det værre!!!

Deres forretningsmetoder er under AL kritik!!! Og sorry, ja, det kan godt være man skal læse ALLE små detaljer (også dem nede i bunden med småt!) igennem og at Dating.dk vil påråbe sig dette, men hele forretningskonceptet er simpelthen opbygget om at snørre selv de mindste kroner ud af folk!

Først og fremmest, så er det ikke til at se deres priser FØR man har oprettet en profil! Skidesmart måde at få folk til at oprette en profil, som de så kan bruge i deres statestik til at sige at de har SÅ og SÅ mange profiler derinde... dette viser sig også i graden af inaktive profiler!!!

Et prøveabonnement varer 5 dage, og kan af uransagelige årsager IKKE afmeldes de første 24 timer!! Dette kan KUN være for at få folk til glemme at afmelde dette, og komme nærmere deadlinen hvor fælder så klapper og det der 2 mdrs abonnement som man ikke har ønsket så bliver trukket på ens konto!!

Deadline for afmelding af prøveabonnement er 8 timer INDEN udløb af prøveabonnementet! Dvs. det er IKKE nok at afmelde det INDEN udløb af den periode man har betalt for! Den her blev jeg fanget af, selvom jeg havde læst alle detaljer igennem, og afmeldte mit prøveabonnement 7 timer og 45 min før udløb… det var efter Dating.dks holdning bare 15 min for sent! – Og selvom de kunne se at det var afmeldt INDEN udløb af prøveperioden, så ville de ikke snakke om at acceptere det som tegn på at jeg ikke ønskede en forlængelse! BONDEFANGERI af absolut værste skuffe!!!

Der er USANDSYNLIG mange inaktive/falske profiler derinde. Det gør jo deres statistikker rigtig godt at kunne sige hvor mange profiler de har...!

Man skal ved gud betale yderligere (udover sin +profil!) for at kunne se om ens henvendelser/breve er blevet læst!!?! WHAT!?

Man skal gu hjælpe mig også betale (udover sin +profil!) for at kunne se hvornår folk sidst har været inde på deres profil! Dvs. folk der slet ikke bruger deres profil, og ikke har været derinde i 6 mdr, dukker stadig op i ens søgning, og fremstår fuldstændig ligeså “tilgængelige” som folk der har været derinde i går! Det er faneme smart smart måde at få folk til at tro at sitet er I Åhhh så aktivt!!

Og sidst men ikke mindste, så foregår kontakten til Kundeservice inde fra profilen (dvs. kan ikke foregå på mail!)… dvs. hvis man brokker sig over en sådan forlængelse af profilen, så skal man logge ind på profilen for at læse svar fra kundeservice, og når dette er gjort, så påstår de at man derved har taget sin nye profil i brug! Hårrejsende forretningsmetoder!

HOLD JER VÆK!!!!

svar: