DarkLove.dk

DarkLove.dk er undergrundens datingsite for singler og par med en alternativ livsstil eller subkultur - eksempelvis anarkist, goth, cybergoth, punk, emo og metal.

DarkLove.dk Anmeldelser

  God og aktiv side.

  Jeg har nu været medlem i et par måneder og jeg er godt tilfreds med siden.
  Der er stor aktivitet og der er mange sjove typer på siden men også helt "normale" som bare søger en date. Siden er en blanding af det hele, men der nok flest fra det frække alternative miljø.

  Fordele
  Sjove og anderledes medlemmer.
  Priserne er ok, i forhold til hvad jeg har betalt andre steder.

  Ulemper
  Ved ikke. Der er sikkert nogen...

  Meget skuffende

  Jeg kan bestemt ikke anbefale denne datingside Oprettede profil derinde for et par måneder siden. Sitet er nærmest helt dødt og til trods for det ellers fede koncept med et subkulturelt datingsite for folk med gotisk livsstil, punkere, hippier, metallere osv, er der kun få profiler derinde. Jeg søgte på sidens søgefunktion og langt de fleste profiler bestod af mænd i starten af 50erne der ledte efter hård sex og pisk og bondage. Udover det var der en del inaktive profiler og flere af profilerne havde ikke været aktive i op til 3 år!

  Fordele
  Selve konceptet med alternativ og subkulturel dating holder. Det er bare ærgerligt at siden er helt død og at de fleste aktive bruger er gifte mænd der leder efter hård sex.

  Ulemper
  Stort set ingen aktive brugere og der er ingen der er online.

Besøg DarkLove.dk

Indsend din egen anmeldelse