Zoosk er en ambitiøst dating side, som man sikkert kender fra TV reklamerne. Det er sjældent datingsider har så stort et budget, som Zoosk har vist, og det er et tegn på, at man har en business model der virker. Zoosk er international, og således ikke kun begrænset til det Danske publikum, selvom den er blevet taget godt imod herhjemme – så må alle oprette sig. Hos Zoosk benytter man sig af en patenteret personligheds matchmaking teknologi. Det vil sige, ud fra nogle parametre på den profil man indsætter, bliver man sat sammen med mennesker, som har en tilsvarende personlighedsmatch, eller i hvert fald meget lig sig selv. Dette er blandt andet baseret på de ting, du synes godt om, i Facebook forbindelse. Zoosk er gratis, hvis du bare vil browse, og oprette dig. Men skal du se brugere, eller i kontakt med de mennesker du vil på date med – så koster det penge. Zoosk er en ambitiøs datingside med et enormt pengemaskine aggregat som er underliggende i deres arkitektur og selvforståelse. Den får 2 stjerner her fra, fordi den har en ambitiøs arkitektur med mobilapplikationer, facebook integration, personligheds matchmaking – men prisen er simpelthen for meget. Den er alt for dyr.

Zoosk Anmeldelser

  jeg føler at jeg er blevet på zoonsk

  zonsk sendre mig piger som vel tale med mig
  og jeg betaler og der er ikke nogle pige
  og betaler ,, og zoonsk ,og har trukket.penge også penge for at sende beskedre til piger ....jeg syndes ikke det har en aftale ,,???????

  Fup og svindel .

  Efter at hade læst jeres anmeldelser, kunne jeg ikke drømme om at blive betalende mellem hos zoosk.
  Så hold jer for guds skyld væk fra denne fup datingside.

  Kunne godt melde mig ud af Zoosk!!!

  Jeg havde ikke problemer med at melde mig ud af zoosk ej heller at stoppe betaling. For at melde mig ud gjorde jeg følgende. Klikkede på mit profilnavn oppe i højre hjørne. Klikkede på indstillinger. Klikkede på deaktiver og igen på deaktiver. Så var jeg meldt ud...... ;-)
  Håber det kan hjælpe alle jer der ikke kan melde sig ud :-D

  Kan ikke afmelde mit abonnement på Zoosk.

  Som så de øvrige anmeldelser her, er det ikke muligt at opsige sit abonnement på siden Zoosk. Det er åbenbart muligt for dem, at fortsætte deres svindel side, kan jeg læse mig til her. Min korte erfaring med at betale, bliver en dyr omgang. Hvis det firma ikke stoppes, håber virkelig at nogen kan gøre det der skal til. Min korte erfaring er, kontakt og mail fra mænd og flere besøg af et familiemedlem, Som jeg skulle være interesseret i at få kontakt med... Jeg er faktisk så rasende, over at det her er muligt og det ikke stopper HER og NU. Hvis der skulle sidde en med viden om, og som kan hjælpe andre og mig her til at komme ud af den karrusel i Cirkus Zoosk, så siger jeg mange tak på forhånd.

  Fordele
  Opret dig ALDRIG på den side :-(

  Ulemper
  Umuligt at melde sig ud af det Cirkus og FUP&FIDUS firma.

  Hjælpppp

  Kan ikke slette min profil på det her fup firma. Hvad sker der for en dating side der sender falske beskeder rund til andre der har profil derinde og når man så vil af med sit abonnement, kan det ikke lade sig gøre. Hvis der ikke snart sker en udmeldelse af mig, bliver det meldt til politiet som svindel.

  Fordele
  Opsigelse af abonnement, TAK

  Afmeldt med I trækker penge

  på trods af, at jeg en måned i forvejen meldte mig ud efter alle kunstens regler, som jeg læste mig frem til og lukkede min konto, har de hævet penge på min konto i dag, den har jeg vendt med min advokatveninde, og den går jeg videre med, hvis ikke de bliver trukket tilbage ASAP! Jeg har kopier af samtlige af de lukningstiltag jeg foretog mig. Så overfør mine penge og luk min konto PERMANENT! Svindelfirma!

  Bliv aldrig medlem af Zoosk

  Jeg vil aldrig anbefale det til nogen!!! Jeg kan IKKE slette min profil og jeg kan ikke stoppe automatisk indbetaling! Jeg er rystet over hvor latterlig dette abonnement er og vred over man ikke kan melde sig ud? Er det lykkedes nogen af jer at udmalede jer? OG HVORDAN?

  OPSIGELSE!!!

  Zoosk er røv og nøgler...rent bondefangeri når man snakker om deres måde at "styre" ens abonnement på ! Og man kan IKKE skrive mail til dem fra deres side....så ville de jo nok osse drukne i utilfredse brugere. Hvorfor skal det være SÅ svært at stoppe automatisk trækning på ens konto ?? Ja fordi de teoretisk stjæler dine penge.. vil ALDRIG anbefale den til nogen som helst!

  Tøsen

  Ønsker at få min profil slettet, da jeg har mødt manden i mit liv på zoosk, og vil ikke ha min profil hos jer mer hilsen tøsen Lena Hyldmar jensen

  Melde mig ud

  Hej. Hvor melder jeg mig ud henne ?! Har ledt og ledt ? Det kan ikke være rigtigt

  Vil ud af Zoosk

  Hej

  Jeg har meldt mig ud af Zoosk Mandag den 16-9 2013. og bekræftet min udmeldning. Men kan se på mit konto udtog at i har været inde og hæve 3 x 139 kr den 17- 9 2013. Hvorfor må jeg spørge. de bedes retuner hurtigst mulig.

  Svar hurtigst mulig eller ring på
  26743140

  Jeg vil bare meget gerne ud af det

  Umuligt at opsige Zoosk

  Jeg har ledt og ledt på Zoosk's side for at opsige mit abonnement, dette ser ud til at være en umulig opgave. Det nærmeste jeg er kommet på det er at jeg kan ringe til et udenlandsk nummer..!!!?? Hvad f.... Er det for en måde at køre det på!? At gøre det så besværligt som muligt at komme ud af det igen!? Man skulle tro det er en sekt!!??? JEG VIL UD DERFRA MEN HVORDAN!?????

  Zoosk bruger falsk reklame på facebook

  Som facebookbruger skal man åbenbart være opmærksom på at man bliver skudt i skoene at man kan lide at bruge Zoosk.
  Det er sket for flere af mine venner på facebook, hvor der på min startside er dukket opslag op om at de syntes om Zoosk, hvilket ikke har været tilfældet når jeg har talt med mine venner efterfølgende, og som faktisk blev vrede på Zoosk.

  En anden helt grotesk historie er, at en anden af mine venner opdagede at hendes 10'årige datter var registreret som aktiv bruger på Zoosk.

  Det har også vist sig at når man har meldt sig ud, sker det at man i sin facebook mail begynder at modtage mails fra folk man har haft kontakt med på Zoosk, så man er ikke anonym der.
  Endvidere bliver de ved med at buge det at man har brug Zoosk en gang, som reklame over for de venner man har på facebook.

  Fordele
  Man kan på facebook komme til at figurere som om man enten bruger eller syntes om Zoosk, selvom man ikke har haft noget at gøre med datingsiden.

  Jeg vil bare komme ud af det her Zook!! Kan i hjælpe mig

  Jeg ønsker ikke længe at være medlem hos jer mere!!!!

  Meldte mig ud i tide men de trækker stadig penge

  Hvordan kommer jeg ud af det abonnement? Jeg kan ikke inde nogen steder hvor jeg kan stoppe at de tager penge.. Hjælp mig

  afmelding af flirt

  JEG ØNSKER IKKE, AT MODTAGE FLIRT PÅ MIN MOBIL TELEFON LÆNGER.


  HVOR MANGE AFMELDINGER OG ANMELDELSER SKAL MAN LAVE ?????


  HVORNÅR FORSTÅR I JEG IKKE ØNSKER AT MODTAGE FLIRT PÅ MIN MOBIL ?????

  Fordele
  syntes det er træls det skal være så besværlig

  afmeldelse

  Jeg forstår ikke det er så besværlig, at melde sig ud af ZOOSK, og heller ikke

  det skal være så besværlig, at komme af med disse flirt man modtager på sin

  mobil.

  JEG HAR SENDT FLERE MAILS TIL ZOOSK MEN UDEN HELD. HAVDE JEG

  VIDST DET VAR SÅ BESVÆRLIG AT KOMME AF MED HAVDE JEG ALDRIG

  MELDT MIG TIL......

  Hvordan kommer jeg af med zoosk

  Jeg har ikke længer ønske om at være medlem hos jer eller modtage sms fra jer....

  HVORDAN MELDER MAN FRA

  Trækning af penge jeg ike har brugt

  sidst i dec, måned kontaktede jeg min bank, p.g.a. min konto ike stemte. Banken lukkede min konto med det samme, da de straks kunne se I havde trukket mig for ca. 139 kr. bæsten hver dag, nogle dage endda 3 gange om dagen, Jeg har ikke købt coins hver dag, og 3 gange om dagen, vanvitigt, selv dage, hvor jeg ikke var hjemme og derfor ikke var på zoosk er jeg trukket 3 gange 139 kr, der var forsvundet flere tusind kroner fra min konto. Hele sagen er videregivet til København, og derfor er jeg blevet bedt om at anmode om et skriftligt brev ,med en forklaring, da enhver kan forstå jeg ike kan bruge coins for langt over 500 lr om dagen og flere dafe i træk. Derfor eksistere det kontonummer ike mere. JEG SER FREM TIL AT FÅ EN SKRIFTLIG FORKLARING, ISÆR DA DER ER FORSØGT AT HÆVE PENGE I JANUAR, HVOR MIN ,pc HAR VÆRET TIL REPATION. SVARET KAN SENDES TIL MIN E-MAIL ADRESE, SÅ SENDER JEG DET VIDERE TIL BANKEN. pÅ FORHÅND TAK INGE HANSEN ,jeg håber virkelig der er sket en fejl, men nu tør jeg ike opgive noget kontonumer. når der forsvinder 2.3 tusinde kroner hver måned, så er det en dyr fornøjelse at være medlem af Zoosk, min bank har også frarådet mig det, og holder øje med jer.

  Fordele

  jeg vil ike ændre noget som helst, bare have et svar på hvor mine penge er eller hvad de er blevet brugt til. elers må banken tage sagen.

  forkert abonnement

  Jegt ville tilmelde mig 1 måned men fik trykket på 5, og det er jeg faktisk lidt ked af, da det er mange penge for mig, hvordan retter man sådan en fejl

  Opsigelse

  Opsigelse

  Fordele
  Jeg er kommet til at tilmelde mig denne side. Men jeg har ikke lyst til at v?re der. Kan jeg blive slettet igen, jeg har kun en iPad s? jeg ved ikke lige hvordan jeg skal g?re.

  Hilsen Marianne

Besøg Zoosk

Indsend din egen anmeldelse