Opsigelse

Opsigelse

Fordele
Jeg er kommet til at tilmelde mig denne side. Men jeg har ikke lyst til at v?re der. Kan jeg blive slettet igen, jeg har kun en iPad s? jeg ved ikke lige hvordan jeg skal g?re. Hilsen Marianne

Besøg Zoosk Anmeldelser om Zoosk

svar


jeg op siger mellem skabet fra d.d. 23.08.13

hej,jeg havde opsagt mit medlemsskab,dvs 5.11.2013 men jeg bliver ved med at f mails fra zoosk,kan I se hvorfor?

Hej, jeg aldrig har tilmelde mig i webside "zoosk", hvordan kan det vre jeg modtager smser ? kan i ikke vre sde og slette mig? tak

jeg har afmeldt mit medlemskab og er ikke intreseret at modtage flere e-mails fra jer

Jeg vil gerne afmelde mit medlemskab hos Zoosk.

Jeg har tidligere afmeldt dette abonnement, og nu har I automatisk sat mig aktiv igen. Jeg vil IKKE finde mig i det. Okay??

Hej. Jeg nsker at opsige mit Zoosk medlemskab fra dags dato d. 17/12-2013,

jeg vil gerne opsige mit medlemsskab hos Zoosk fra dags dato den 31/01-2014
jeg regner med at bliver afmeldt den 31/01-2014
tak

Hej nsker at hermed at opsige mit medlemskab fra d 28-2-1914 og nsker ikke automatisk optankning skal nok selv styre det hilsen Lars .

Jeg opsiger mit medlemsskab fra d.d. 25/2.2014

j vil gerne opsige mit medlemskab fra dagens dato 13.03.2014 og nsker derimod ikke automstisk optankning.

Jeg Bjrn Rosenborg, opsiger mit medlemskab fra dags dato 14/5-2014

Jeg vil gerne fritages for alle de sms er der bliver sendt til min mobil. Jeg har frameldt mig Zoosk for 2 r siden men bliver ved med at modtage sms. Det skal stoppe NU

zoosk opsigels

Jeg har fundet en ven

Hvor mange gange skal man opsige sin profil f man er frdig med zoosk

meldes ud tak.....pr.21-07-2014 mange tak

Kan i ikke sende en besked nr jeg er slettet TAK

Jej har betalt for en mned Sndag den 29 juni som udlber den 29 juli 2024 jeg nsker ikke at forstte nu,mske en anden gang.Med venlig hilsen Svend-Erik Petersen.

jeg har forgves forsgt at finde ud af hvordan jeg opsiger mit abonnement p jeres datingside.. vil i vre sde at opsige min betaling fra dags dato eller i det mindste forklare hvordan jeg gr.. der skal IKKE trkkes penge fra mit kort til jer d 3 august 2014

Jeg vil gerne opsige mit medlemskab hos zoosk pr dags dato 10/8 2014 hilsen brian

Hej jeg vil nu op medlemskab her pr. 31-8-2014 nsker ikke forlngelse lige nu hilsen Lars Rasmussen.

Jeg nsker at opsige mit medlemsskab fra 30.9. 2014

Jeg kan heller ikke komme ud af denne her gang svindel..de blir bare ved at trkke penge trods afvisning

Vi burde g sammen og g rettens vej eller til tv.der skulle st og ikke


Besøg Zoosk Anmeldelser om Zoosk

Skriv et svar til denne anmeldelse

Send mig en email, når nogen skriver en anmeldelse om Zoosk
Send mig en email, når nogen reagerer på min anmeldelse
Jeg accepterer servicevilkårene