Zoosk er en ambitiøst dating side, som man sikkert kender fra TV reklamerne. Det er sjældent datingsider har så stort et budget, som Zoosk har vist, og det er et tegn på, at man har en business model der virker. Zoosk er international, og således ikke kun begrænset til det Danske publikum, selvom den er blevet taget godt imod herhjemme – så må alle oprette sig. Hos Zoosk benytter man sig af en patenteret personligheds matchmaking teknologi. Det vil sige, ud fra nogle parametre på den profil man indsætter, bliver man sat sammen med mennesker, som har en tilsvarende personlighedsmatch, eller i hvert fald meget lig sig selv. Dette er blandt andet baseret på de ting, du synes godt om, i Facebook forbindelse. Zoosk er gratis, hvis du bare vil browse, og oprette dig. Men skal du se brugere, eller i kontakt med de mennesker du vil på date med – så koster det penge. Zoosk er en ambitiøs datingside med et enormt pengemaskine aggregat som er underliggende i deres arkitektur og selvforståelse. Den får 2 stjerner her fra, fordi den har en ambitiøs arkitektur med mobilapplikationer, facebook integration, personligheds matchmaking – men prisen er simpelthen for meget. Den er alt for dyr.

Zoosk Anmeldelser

  Fup og svindel .

  Efter at hade læst jeres anmeldelser, kunne jeg ikke drømme om at blive betalende mellem hos zoosk.
  Så hold jer for guds skyld væk fra denne fup datingside.

  Kunne godt melde mig ud af Zoosk!!!

  Jeg havde ikke problemer med at melde mig ud af zoosk ej heller at stoppe betaling. For at melde mig ud gjorde jeg følgende. Klikkede på mit profilnavn oppe i højre hjørne. Klikkede på indstillinger. Klikkede på deaktiver og igen på deaktiver. Så var jeg meldt ud...... ;-)
  Håber det kan hjælpe alle jer der ikke kan melde sig ud :-D

  Tøsen

  Ønsker at få min profil slettet, da jeg har mødt manden i mit liv på zoosk, og vil ikke ha min profil hos jer mer hilsen tøsen Lena Hyldmar jensen

  Vil ud af Zoosk

  Hej

  Jeg har meldt mig ud af Zoosk Mandag den 16-9 2013. og bekræftet min udmeldning. Men kan se på mit konto udtog at i har været inde og hæve 3 x 139 kr den 17- 9 2013. Hvorfor må jeg spørge. de bedes retuner hurtigst mulig.

  Svar hurtigst mulig eller ring på
  26743140

  Jeg vil bare meget gerne ud af det

  afmeldelse

  Jeg forstår ikke det er så besværlig, at melde sig ud af ZOOSK, og heller ikke

  det skal være så besværlig, at komme af med disse flirt man modtager på sin

  mobil.

  JEG HAR SENDT FLERE MAILS TIL ZOOSK MEN UDEN HELD. HAVDE JEG

  VIDST DET VAR SÅ BESVÆRLIG AT KOMME AF MED HAVDE JEG ALDRIG

  MELDT MIG TIL......

  Hvordan kommer jeg af med zoosk

  Jeg har ikke længer ønske om at være medlem hos jer eller modtage sms fra jer....

  HVORDAN MELDER MAN FRA

  Opsigelse

  Opsigelse

  Fordele
  Jeg er kommet til at tilmelde mig denne side. Men jeg har ikke lyst til at v?re der. Kan jeg blive slettet igen, jeg har kun en iPad s? jeg ved ikke lige hvordan jeg skal g?re.

  Hilsen Marianne

Besøg Zoosk

Indsend din egen anmeldelse