FirstDate - Anmeldelse

FirstDate Logo

66.7% Anbefalet, 1 Anmeldelse

  1. FirstDate
  2. Chat med singler på Firstdate
  3. Kontakt os
  4. Unik mødegaranti
  5. FirstDate Anmeldelse
  6. Skriv din anmeldelse om FirstDate

FirstDate

Firstdate startede den 1 december 2008 med ambitionen om at blive størst i Skandinavien som socialt netværk for romantik. En ambitiøs målsætning, måske, men allerede nu efter nogle års ihærdigt arbejde kan vi nu bryste os af at være det mest besøgte sociale netværk for romantik i Skandinavien med over 1 million (!) medlemmer og over 20.000 abonnenter. Hver dag besøger ca. 100.000 singler Firstdate. Hvert 30. sekund får Firstdate et nyt medlem.

Intet andet socialt netværk har flere singler online hver dag end Firstdate i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Hele 82% af Firstdates Guldmedlemmer møder en at holde af!
Fordi vi har så mange medlemmer, som faktisk møder hinanden, har vi indført en helt unik mødegaranti, som indebærer, at du, der har været Guldmedlem i mindst 6 måneder, får alle dine penge tilbage, hvis du ikke møder nogen at holde af!Der er mange andre tjenester af lignende slags, men vi tror og håber, at vi har udviklet en bedre tjeneste med mange flere spændende funktioner, som gør det enklere og sjovere dig at møde en at holde af via Firstdate. Desuden har vi satset hårdt på trygheden og din integritet. Som medlem hos os kan du altid føle dig tryg.

Hvis du har spørgsmål eller synspunkter om vores tjenester, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi forsøger at være meget lydhøre, når det gælder vores elskede medlemmer, det er gennem jeres ønsker og synspunkter, vi kan gøre tjenesten endnu bedre. Du kontakter os nemmest ved at logge ind på Firstdate og klikke på ”kontakt Firstdate”.

Vores næste mål er at blive det førende sociale netværk for romantik i Europa, men først skal vi blive bedst i Skandinavien!

Denne webside eksisterer ikke mere

FirstDate Details

Hits: 1266

URL: http://www.firstdate.com/

Kategorier: Casual Dating

Anmeldelse: 1

Chat med singler på Firstdate

Det skal være enkelt at chatte, og på Firstdate kan du gøre det, når det passer dig! Det er en morsom og enkel måde at stifte nye bekendtskaber. Og måske endda finde en at dele livet med…

Find kærligheden i chatten
Vil du hurtigt i gang med en flirt, anbefaler vi Firstdates Hjertestarter. Du flirter, vi matcher, og du får garanteret svar fra nogle, du synes om. På kort tid er du i gang med en chat! En anden variant af vores chatsider er at sende en Lovemail Deluxe. Så når du hurtigt en masse singler og etablerer kontakt på få sekunder. Smidig funktion og en perfekt start på en chat. I løbet af få sekunder kan du pludselig have fået flere hundrede nye medlemmers opmærksomhed.

Firstface – sørg for at du bliver set endnu mere
Dit billede og dit brugernavn vises i et felt på Firstdate. Du får også den fantastiske mulighed for at blive set i den markedsføring, Firstdate laver. En perfekt mulighed for at blive set, helt enkelt!

Hold en god tone i chatten
Hvornår er det bedst at anvende de forskellige funktioner på vores chatsider? At sende en meddelelse er godt, hvis du føler, at du har et spørgsmål om personens interesse eller lignende. At klikke i, at nogen er Hot, kan være en god idé, når du vil vise interesse og påskønnelse, men ikke rigtig føler dig parat til personlig kontakt. Er du ny på sitet, er Lovemail og Lovemail Deluxe de bedste værktøjer til at skabe opmærksomhed om din profil.

Kontakt os

Vi stræber efter at være et kommunikativt selskab, som er lydhøre mod vores medlemmer. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, overvejelser eller tanker vedrørende os eller vores tjenester.

Vi tager gerne imod forslag til nye funktioner og tjenester, og arbejder hele tiden på at forbedre Firstdate.com.

Org nr: 5567002422

Scandinavian Online Services SOS AB
Gustavslundsvägen 143
167 51 Bromma
Sweden

Telefon:
+46101992411
Hverdage 09.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00

Unik mødegaranti

82% af vores Guldmedlemmer finder kærligheden inden for kun 6 måneder!!!
Hvis ikke – Firstdate tilbyder en unik mødegaranti, som det eneste datingsite i verden!
Mødegarantien gælder for dig, som aktivt søger en partner og regelmæssigt logger ind på Firstdate.
Det betyder, at hvis du ikke finder en at holde af inden for 6 måneder, får du pengene tilbage i form af Guldmedlemskab i 6 måneder!


FirstDate Anmeldelser (1):

FirstDate - Jeg har opret en profil til en kvinde her på

0

Anmeldelse:
Jeg har love at betale for denne kvinde Hvordan kan jeg komme til dette ???
Når denne kvinde bo i Kuala Selangor i Malaysia

Vigtige punkter:
Betalinge med mit betalening kort her fra danmark

Svage punkter:
Jeg håber at høre fra Firstdate.se om det her problem ??

Eller er der en der skal går retten vej for 291 dkr i Malaysia da min dame er der over men har ikke nogle betalinge kort der over
Hjælp mig

kimberly12 Anbefaler FirstDate Til venner/familie


Startside » Casual Dating » FirstDate