50plusmatch

Om 50plusmatch Målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det er hvad 50plusmatch har arbejdet på siden 2010. Dette valg for et klart defineret mål publikum har vist sig, at være en kæmpe fordel hver gang: masser af kandidater der matcher direkte til et kriterium som er vigtigt for alle, nemlig alder. Europa dating med MatchMedia 50plusmatch er en del af MatchMedia og vi vokser hurtigt fremad. Udover Danmark er vi aktive i Sverige, Holland og Belgien. Selvom vi er en international organisation er vi altid fokuseret på det lokale marked. Hollændere dater anderledes end danskere gør. Vi ved det og vi tager hensyn til det. Vi tilpasser vores website til det enkelte land. Det er også en det af målrettet dating. Date i fremtiden med 50plusmatch Vi vil fortsat finde nye måder hvormed man lettere kan kontakte potentielle partnere på. Vi følger udviklingen i samfundet og så snart der er fordele ved nye metoder vil vi integrere det på websiden. 50plusmatch for dig Vi har vort omdømme at holde ved lige vedrørende bruger komfort og kunde service. Du kan besvare alle vore mails; vi har ikke 'no-reply'. Hvis du sender os en mail vil vi svare hurtigt. Personligt og præcist er det vi er kendt for. Vi er omhyggelige med hensyn til beskyttelsen af dit privatliv og checker derfor alle profiler manuelt. Når du har fundet din partner vil du ikke modtage flere mails fra os. En lykkelig slutning, hvem ønsker ikke det?

Hvordan fungerer det?

50plusmatch er kun for aktive mennesker over 50 som leder efter et seriøst forhold. På denne måde finder du lettere mennesker på samme bølgelængde.


Tilmeld dig gratis

Tilmeldelse er gratis og du kan være gratis medlem så længe du ønsker. Under registreringen kan du oprette en profil i 7 enkle trin. Ikke alle felter er et krav, men godt udfyldte profiler får betydeligt mere respons af andre medlemmer. Glem ikke at uploade din billeder! Efter at du udfyldt din profil kan du aktivere den via e-mail. Efter at du logget ind kan du begynde at lede efter andre medlemmer. Udfyld din søgeprofil så ser du alle passende medlemmer. Klik på hans/hendes profilnavn for at se hele deres profil.


Priser på abonnement

Periode Beløb / måned 1 måned 179 kr 3 måneder 119 kr 6 måneder 79 kr 1 år 59 kr


Adressen

50plusmatch.dk Vasteland 78 3011 BN ROTTERDAM The Netherlands


50plusmatch Anmeldelser

Vi har ingen anmeldelser endnu. Del venligst dine erfaringer med andre besøgende og skriv en anmeldelse om 50plusmatch.

Besøg 50plusmatch

Skrive en anmeldelse