CougarCentral

CougarCentral er en niche dating hjemmeside, som tilfredsstiller en niche, der ikke før er blevet tilfredsstillet på datingsider i så eksplicit en grad. Cougar Central handler i bund og grund, om at forbinde kvinder, modne, frodige og fyldige af slagsen med unge og fejdige mænd, som kan klare mosten. Målgruppen er således kvinder der er trætte af jævnaldrende mænd, og søger fyrige unge mænd, som kan tilfredsstille deres kvindelige behov, både som fast partner, men også som partner for en aften. Som ung mand på CougarCentral kan man sagtens føle sig jaget bytte, og man må sige, at rollerne i den grad er byttet om her. Disse kvinder, ved hvad de vil have, og de forventer en ung mand, som er klar til at give dem dette. Man må derfor erkende, at CougarCentral ikke er for alle, men der er mange mænd, som ikke vil kigge sig tilbage. CougarCentral får 5 stjerner, fordi der ikke findes andre alternativer for denne niche på nettet. Det er et nyt frisk pust, et fremragende bidrag til den ellers overrende dating scene, og jeg forventer at CougarCentral kommer til at tage for alvor fart, da vi lever i en tid, hvor kvinders sexlyst sættes i højere og højere fokus – vores selvforståelse er knap så patriarkalsk i dag.

CougarCentral Anmeldelser

  Spild af min tid

  Der sker ingenting på cougarcentral. Spild af tid...

  Fordele
  Meget lidt aktivitet

  Ulemper
  Ingen medlemmer, ingen cougars!

  Der sker næsten ingenting!

  Jeg har været på CougarCentral.dk et par gange og der sker næsten ingenting.  Siden bruger kun PayPal til betalig, hvilket jeg synes er amatør agtigt. Tror ikke at CougarCentral.dk har et særligt stort budget. En B-side i mine øjne.  Meget få medlemmer!

  Fordele
  Siden mangler medlemmer!

  Ulemper
  Hjemmesiden er meget rodet og svær at finde ud af.

  Dårlig opsætning..

  Siden fungere slet ikke på mobil....Meldte mig ind....og ud.

  Fordele
  Kan ikke svare på,da jeg ikke har kunne komme ind på siden..

  Ulemper
  Som ovenstående..

  der er ikke nok på

  jeg var på siden da den startede op og var dr ca i et halvt år, dog ikke betalene hele tiden. Sidens opsætning er ret dårlig sat op, der var i starten en debat om man som man ikke skulle kunne søge på kvinder som var yngre end selv, det gjorde kun at mænd måske ville mælde sig ind som 18 årig for at se muligheden på alle kvindelig medlemmer. Denne ide blev skudt ned. betalings muligheden derinde er kun via Paypal, hvilket ikke er godt nok.  her et halvandet år efter har jeg meldt mig ind igen og kan se at det stadig er samme kvinder og at siden er med så lidt medlemmer at den er lidt til grin, siden opsætning fungere ikke, den bude være forbedret.

  Fordele
  man må gerne skrive til en ældre kvinde

Denne hjemmeside er ikke aktiv længere

Skrive en anmeldelse