CougarCentral

CougarCentral er en niche dating hjemmeside, som tilfredsstiller en niche, der ikke før er blevet tilfredsstillet på datingsider i så eksplicit en grad. Cougar Central handler i bund og grund, om at forbinde kvinder, modne, frodige og fyldige af slagsen med unge og fejdige mænd, som kan klare mosten. Målgruppen er således kvinder der er trætte af jævnaldrende mænd, og søger fyrige unge mænd, som kan tilfredsstille deres kvindelige behov, både som fast partner, men også som partner for en aften. Som ung mand på CougarCentral kan man sagtens føle sig jaget bytte, og man må sige, at rollerne i den grad er byttet om her. Disse kvinder, ved hvad de vil have, og de forventer en ung mand, som er klar til at give dem dette. Man må derfor erkende, at CougarCentral ikke er for alle, men der er mange mænd, som ikke vil kigge sig tilbage. CougarCentral får 5 stjerner, fordi der ikke findes andre alternativer for denne niche på nettet. Det er et nyt frisk pust, et fremragende bidrag til den ellers overrende dating scene, og jeg forventer at CougarCentral kommer til at tage for alvor fart, da vi lever i en tid, hvor kvinders sexlyst sættes i højere og højere fokus – vores selvforståelse er knap så patriarkalsk i dag.CougarCentral Anmeldelser

  Spild af min tid

  Der sker ingenting p cougarcentral. Spild af tid...

  Fordele
  Meget lidt aktivitet

  Ulemper
  Ingen medlemmer, ingen cougars!

  Der sker nsten ingenting!

  Jeg har vret p CougarCentral.dk et par gange og der sker nsten ingenting. Siden bruger kun PayPal til betalig, hvilket jeg synes er amatr agtigt. Tror ikke at CougarCentral.dk har et srligt stort budget. En B-side i mine jne. Meget f medlemmer!

  Fordele
  Siden mangler medlemmer!

  Ulemper
  Hjemmesiden er meget rodet og svr at finde ud af.

  Drlig opstning..

  Siden fungere slet ikke p mobil....Meldte mig ind....og ud.

  Fordele
  Kan ikke svare p,da jeg ikke har kunne komme ind p siden..

  Ulemper
  Som ovenstende..

  der er ikke nok p

  jeg var p siden da den startede op og var dr ca i et halvt r, dog ikke betalene hele tiden. Sidens opstning er ret drlig sat op, der var i starten en debat om man som man ikke skulle kunne sge p kvinder som var yngre end selv, det gjorde kun at mnd mske ville mlde sig ind som 18 rig for at se muligheden p alle kvindelig medlemmer. Denne ide blev skudt ned. betalings muligheden derinde er kun via Paypal, hvilket ikke er godt nok. her et halvandet r efter har jeg meldt mig ind igen og kan se at det stadig er samme kvinder og at siden er med s lidt medlemmer at den er lidt til grin, siden opstning fungere ikke, den bude vre forbedret.

  Fordele
  man m gerne skrive til en ldre kvinde

Denne hjemmeside er ikke aktiv længere

Indsend din egen anmeldelse