CougarZone - 4 Anmeldelser

CougarZone Logo

80% Anbefalet, 4 Anmeldelse

  1. CougarZone
  2. CougarZone Anmeldelse
  3. Skriv din anmeldelse om CougarZone

CougarZone

CougarZone er en af de allerstørste europæiske Dating hjemmesider indenfor nichen Cougar dating. Det er let at finde en cougar på denne hjemmeside, og hele verden har vist, på denne flotte og betagende hjemmeside at der er meget godt at hente her. Der findes en masse glade par over hele verden, som er villig til at eksperimentere med yngre partnere, mænd såvel som kvinder søges af Cougars. Der er mange gode stunder at hente her på CougarZone som gentagende gange har vist, at den er en af de absolut førende indenfor CougarDating.

CougarZone får 3 stjerner, men 5 hvis man er fra Københavns området, eller er villig til at pendle. Det viser sig nemlig at langt den største del af villige Cougars som er tilmeldt hjemmesiden, kommer fra Sjællandsområdet, her især København. Priserne er forventelige, hvis man er mand, en smule pricey, men det er egentlig fair nok, fordi de rent faktisk har hold i medlemmerne. Siden er ordentlig, sød, aktiv og velorganiseret. Den er stilren og der er ikke dikkedarrer – for et beskedent beløb kan man få gode oplevelser med ældre kvinder, som er villige til at dele ud af deres livserfaring.

CougarZone.dk - Dating & Mødested. er en av de største tilbyderne av Datingtjenester i Europa og i resten av verden. Tusenvis av fornøyde par i hele verden er bevis på dette, og hvert år tartusener av nye medlemmer nytte av mulighetene CougarZone - Dating & Mødested. har å tilby innen Datingtjenester.

CougarZone Details

Hits: 3597

URL: http://www.cougarzone.dk/

Kategorier: Cougar Datingsider

Anmeldelse: 4


CougarZone Anmeldelser (4):

CougarZone - God side hvis du er til unge mænd

0

Anmeldelse:
Nu har jeg været aktiv online dater de sideste 10 år og har de sidste par år været aktiv på forskellige niche sider, heriblandt Cougarzone.

Siden har eksisteret i en del år efterhånden og hvis jeg husker rigtigt var det også den første cougar side i Danmark af den grund har siden opbygget en god solid gruppe af danske medlemmer.

Nu kan jeg kun tale ud fra at jeg er kvinde. Det er meget let at få en date på Cougarzone, mændene står nærmest i kø, jeg kan let have en date hver weekend hvis jeg ønsker det.

Et par gode råd, det er et must at du har et godt profilbillede, ligesom på alle andre sider så er der stor konkurrence om at date. Et andet godt råd er at skrive til mange, det skader ikke at spørge, så længe du ikke spammer og prøv at være stilfuld / Orginal. Send ikke billeder af din, du ved hvad jeg mener. ;-)

Vigtige punkter:
Mange medlemmer
ok priser

Svage punkter:
Alt for mange fra København

Lene Anbefaler CougarZone Til venner/familie

CougarZone - Den bedste cougar dating side i Danmark

0

Anmeldelse:
Jeg har efterhånden været medlem af alle cougar sider og Cougarzone er den jeg altid vender tilbage til. Siden er aktiv og der er mange søde cougars som er friske på cam og chat.

Vigtige punkter:
Søde cougars, modne kvinder.

Svage punkter:
ved ikke

Casper Anbefaler CougarZone Til venner/familie

CougarZone - God side, har fundet en cougar kvinde ;-)

0

Anmeldelse:
CougarZone.dk er en fin side og priserne er rimelige. Dog er det mest cougarkvinder fra København jeg har fundet.

Vigtige punkter:
Der er rigtig mange medlemmer på siden også mange udenlandske kvinder, som er værd at rejse efter.. Alt i alt en god side.

Svage punkter:
Et Facebook login ville være godt.

Mikkel Anbefaler CougarZone Til venner/familie

CougarZone - Støvet..

0

Anmeldelse:
Og konform...Mange tyske profiler ( out of reach ) Men gir' siden en chance...

Vigtige punkter:
Bare kedelig...Tålmodighed er påkrævet,når man skal udfylde sin profil...

Svage punkter:
Som før beskrevet..

Skriv din anmeldelse om CougarZone

  • Din e-mail adresse er ikke synlig for andre besøgende


Ja
Nej
Ikke relevant/ingen bemærkninger


Send mig en e-mail når nogen skriver en anden anmeldelse om denne webside

Send mig en email når nogen reagerer på min anmeldelse

Besøg CougarZone


Andre websider i denne kategori 'Cougar Datingsider'

Startside » Cougar Datingsider » CougarZone