CougarZone er en af de allerstørste europæiske Dating hjemmesider indenfor nichen Cougar dating. Det er let at finde en cougar på denne hjemmeside, og hele verden har vist, på denne flotte og betagende hjemmeside at der er meget godt at hente her. Der findes en masse glade par over hele verden, som er villig til at eksperimentere med yngre partnere, mænd såvel som kvinder søges af Cougars. Der er mange gode stunder at hente her på CougarZone som gentagende gange har vist, at den er en af de absolut førende indenfor CougarDating. CougarZone får 3 stjerner, men 5 hvis man er fra Københavns området, eller er villig til at pendle. Det viser sig nemlig at langt den største del af villige Cougars som er tilmeldt hjemmesiden, kommer fra Sjællandsområdet, her især København. Priserne er forventelige, hvis man er mand, en smule pricey, men det er egentlig fair nok, fordi de rent faktisk har hold i medlemmerne. Siden er ordentlig, sød, aktiv og velorganiseret. Den er stilren og der er ikke dikkedarrer – for et beskedent beløb kan man få gode oplevelser med ældre kvinder, som er villige til at dele ud af deres livserfaring. CougarZone.dk - Dating & Mødested. er en av de største tilbyderne av Datingtjenester i Europa og i resten av verden. Tusenvis av fornøyde par i hele verden er bevis på dette, og hvert år tartusener av nye medlemmer nytte av mulighetene CougarZone - Dating & Mødested. har å tilby innen Datingtjenester.

CougarZone Anmeldelser

  God side hvis du er til unge mnd

  Nu har jeg vret aktiv online dater de sideste 10 r og har de sidste par r vret aktiv p forskellige niche sider, heriblandt Cougarzone. Siden har eksisteret i en del r efterhnden og hvis jeg husker rigtigt var det ogs den frste cougar side i Danmark af den grund har siden opbygget en god solid gruppe af danske medlemmer. Nu kan jeg kun tale ud fra at jeg er kvinde. Det er meget let at f en date p Cougarzone, mndene str nrmest i k, jeg kan let have en date hver weekend hvis jeg nsker det. Et par gode rd, det er et must at du har et godt profilbillede, ligesom p alle andre sider s er der stor konkurrence om at date. Et andet godt rd er at skrive til mange, det skader ikke at sprge, s lnge du ikke spammer og prv at vre stilfuld / Orginal. Send ikke billeder af din, du ved hvad jeg mener. ;-)

  Fordele
  Mange medlemmer ok priser

  Ulemper
  Alt for mange fra Kbenhavn

  Den bedste cougar dating side i Danmark

  Jeg har efterhnden vret medlem af alle cougar sider og Cougarzone er den jeg altid vender tilbage til. Siden er aktiv og der er mange sde cougars som er friske p cam og chat.

  Fordele
  Sde cougars, modne kvinder.

  Ulemper
  ved ikke

  God side, har fundet en cougar kvinde ;-)

  CougarZone.dk er en fin side og priserne er rimelige. Dog er det mest cougarkvinder fra Kbenhavn jeg har fundet.

  Fordele
  Der er rigtig mange medlemmer p siden ogs mange udenlandske kvinder, som er vrd at rejse efter.. Alt i alt en god side.

  Ulemper
  Et Facebook login ville vre godt.

  Stvet..

  Og konform...Mange tyske profiler ( out of reach ) Men gir' siden en chance...

  Fordele
  Bare kedelig...Tlmodighed er pkrvet,nr man skal udfylde sin profil...

  Ulemper
  Som fr beskrevet..

Besøg CougarZone

Indsend din egen anmeldelse