CougarZone er en af de allerstørste europæiske Dating hjemmesider indenfor nichen Cougar dating. Det er let at finde en cougar på denne hjemmeside, og hele verden har vist, på denne flotte og betagende hjemmeside at der er meget godt at hente her. Der findes en masse glade par over hele verden, som er villig til at eksperimentere med yngre partnere, mænd såvel som kvinder søges af Cougars. Der er mange gode stunder at hente her på CougarZone som gentagende gange har vist, at den er en af de absolut førende indenfor CougarDating. CougarZone får 3 stjerner, men 5 hvis man er fra Københavns området, eller er villig til at pendle. Det viser sig nemlig at langt den største del af villige Cougars som er tilmeldt hjemmesiden, kommer fra Sjællandsområdet, her især København. Priserne er forventelige, hvis man er mand, en smule pricey, men det er egentlig fair nok, fordi de rent faktisk har hold i medlemmerne. Siden er ordentlig, sød, aktiv og velorganiseret. Den er stilren og der er ikke dikkedarrer – for et beskedent beløb kan man få gode oplevelser med ældre kvinder, som er villige til at dele ud af deres livserfaring. CougarZone.dk - Dating & Mødested. er en av de største tilbyderne av Datingtjenester i Europa og i resten av verden. Tusenvis av fornøyde par i hele verden er bevis på dette, og hvert år tartusener av nye medlemmer nytte av mulighetene CougarZone - Dating & Mødested. har å tilby innen Datingtjenester.

CougarZone Anmeldelser

  God side hvis du er til unge mænd

  Nu har jeg været aktiv online dater de sideste 10 år og har de sidste par år været aktiv på forskellige niche sider, heriblandt Cougarzone.

  Siden har eksisteret i en del år efterhånden og hvis jeg husker rigtigt var det også den første cougar side i Danmark af den grund har siden opbygget en god solid gruppe af danske medlemmer.

  Nu kan jeg kun tale ud fra at jeg er kvinde. Det er meget let at få en date på Cougarzone, mændene står nærmest i kø, jeg kan let have en date hver weekend hvis jeg ønsker det.

  Et par gode råd, det er et must at du har et godt profilbillede, ligesom på alle andre sider så er der stor konkurrence om at date. Et andet godt råd er at skrive til mange, det skader ikke at spørge, så længe du ikke spammer og prøv at være stilfuld / Orginal. Send ikke billeder af din, du ved hvad jeg mener. ;-)

  Fordele
  Mange medlemmer
  ok priser

  Ulemper
  Alt for mange fra København

  Den bedste cougar dating side i Danmark

  Jeg har efterhånden været medlem af alle cougar sider og Cougarzone er den jeg altid vender tilbage til. Siden er aktiv og der er mange søde cougars som er friske på cam og chat.

  Fordele
  Søde cougars, modne kvinder.

  Ulemper
  ved ikke

  God side, har fundet en cougar kvinde ;-)

  CougarZone.dk er en fin side og priserne er rimelige. Dog er det mest cougarkvinder fra København jeg har fundet.

  Fordele
  Der er rigtig mange medlemmer på siden også mange udenlandske kvinder, som er værd at rejse efter.. Alt i alt en god side.

  Ulemper
  Et Facebook login ville være godt.

  Støvet..

  Og konform...Mange tyske profiler ( out of reach ) Men gir' siden en chance...

  Fordele
  Bare kedelig...Tålmodighed er påkrævet,når man skal udfylde sin profil...

  Ulemper
  Som før beskrevet..

Besøg CougarZone

Skrive en anmeldelse