Anmeldelser skrevet ud fra denne IP-adresse (26448)

EliteDaters - var en gang god, men nu for meget elitærkont

0

Anmeldelse:
opsætning og overskuelig er god og at man kan oprette mapper og sætte beskeder i er godt, også fin oversigt med profiler.
der er mange døde profiler fx en masse der har gået i standby og glemt de har en profil og oprettet en ny et senere tidspunkt.
senest har de opfundet noget ret fjollet som er kulturtags, hvilket er for kontrolerende fra deres side. Det er svært at skrive frem ned der er passer til ED stil. man bør ikke have det som tvang.

folk over 75 kan ikke være med.

man ikke have to profiler der inde hvilket de kontrollere meget dels kontrollere de ens tekst og mener nogle er for standard agtige og man har ikke en chance for at ændre teksten fordi de blot sletter profilen.

man kan ikke sende to af samme introbeskeder lige efter hinanden, deres robot kan finde på at slette beskeder man sender hvis de vurdere at man har sendt samme besked eller sendt en ny besked for hurtigt efter en anden.

De kan finde på at blokere en hvis man får for mange blokeringer, det er ikke bestemt af procent af hvor man har henvendt sig til men et antal. det er lidt svært at kontrolere hvor mange blokering man er blevet blokeret af. Nogle kvinder blokere blot fordi man har kigget på dem fx.

som sådan er der mange af hvert køn der inde, men den er meget kontrolerbar, og det kan værre ret irriterende.

Vigtige punkter:
god oversigt, nemt at se sine noter på profiler. nemt at se folks billeder, det er dog svært at tilfredsstille redaktionen med at få sit profilbillede skåret rigtig til.

Svage punkter:
for meget kontrol
ved at være meget dyre

lr Anbefaler EliteDaters Til venner/familie

Partner Med Niveau - forvirende og rodet

0

Anmeldelse:
man går igennem en masse spørgsmål, det tager sin tid, dernæst kan man ikke selv søge efter profiler det gør den.

man kan sende et spørgeskema til en profil, det er egentlig en meget sjov indgangsvinkel på en start, men selve siden er meget alternativ og svær at blive klog på.

Vigtige punkter:
det tager sin at melde sig på.
den er unik fordi den er meget anderledes, men det gør også at siden er underlig.

Svage punkter:
Den er for dyr, i forhold til den er så alternativ i sin opsætning.

LR Anbefaler IKKE Partner Med Niveau Ikke til venner/familie

Bemærkninger skrevet fra denne IP-adresse