Anmeldelser fra denne bruger

En hyggelig side i vokseværk

Anmeldelse om Gurls.dk

Synes det er en fin side, der imødekommer transpersoner. Et fristed for ligesindet mennesker, der lever i dette dating univers.

Fordele
Gratis at være medlem. Stadigt en ung side, men med voksende antal medlemmer. Ingen unødvendig censur

Ulemper
Stadigt ikke så mange medlemmer, men det må være at forvente, da siden primært er for transpersoner og deres fans

svar:

Anmeldelse: Siden er god nok, men...

Ikke det jeg har set eller oplevet på siden. Folk taler generelt pænt og respekter hinandens forskelligheder og Admins er normalt altid meget imødekommende og venlige, når de taler til en. Måske siden ikke er for alle og man kan ikke forvente at alle kan enes. Gælder også en selv og den måde man taler til andre på.

Anmeldelse: Siden er god nok, men...

Lyder til at I har været oppe at skændes som privatpersoner, hvilket intet har med selve hjemmesiden at gøre. Du har sikkert også været oppe at skændes med folk på Facebook eller andre hjemmesider før det. Laver du også en dårlig anmeldelse af Facebook så?

Måske du skulle holde sin vurdering af hjemmesiden saglig, i stedet for at kommenter på samtaler foregået mellem folk privat på en hjemmeside. Saglige ting kunne være funktioner på en hjemmeside, som virker godt eller skidt m.v.

Anmeldelse: Min kont er blevet lukket

Hej Hakan.
Er selv medlem på siden.
Inaktive medlemmer bliver ryddet op engang imellem. Tror ikke det er bevidst handling imod din profil eller dig at din profil er blevet lukket.