Anmeldelser fra denne bruger

Rent bedrageri-

Anmeldelse om HemmeligSexService

Jeg har ikke fået ét eneste klart og troværdigt svar på en meddelelse på denne side. De svarer på forkvaklet dansk, usammenhængende og trækker korrespondancen ud i det uendelige for at man skal købe mere. Jeg tror, at personalet selv sidder og agerer kontaktpersoner, som er frit opfundet. Det burde kunne standses - det er spild af penge og rent bedrageri efter mine erfaringer.

Profilkarusel

Anmeldelse om Victoria Milan

For det første er det en dyr "fornøjelse" - og så er der aldrig bid; kvinder der viser interesse og tager én som favorit er ikke til at komme i kontakt med........underligt-!! havde på et tidspunkt skrevet over 50 beskeder (sobre-) og ikke ét svar kom tilbage til trods for at nogle kvinder fik tre beskeder uden at de skrev tilbage-! Det tyder for mig på, at der er ugler i mosen (ell. snarere måsen);
Tonsvis af "døde" profiler figurerer i søgeresultaterne fordi de tager penge for at slette hele profilen, alle data, hvis man forlader dem.
Mange profiler virker på mig, som om de var konstruerede, opdigtet for at skabe en illusion om antallet af emner og deres skønhed.
Det er efter min bedste overbevisning en grov og grådig pengemaskine, der virker ved uigennemskuelighed og bedrageri. Men det er jo bare min mening!

Fordele
Uigennemskuelig

Ulemper
Pris : værdi er i skærende misforhold.
Anprisningen af "produktet" er vildledende.

svar: