NextLove er et socialt netværk grundlagt i 2013, der giver singler og fraskilte forældre en chance for igen at finde kærligheden. Datingsitet er det første af sin slags, og det henvender til en specifik gruppe af mennesker. Det er blevet den største mødeplads for singler og fraskilte forældre i de nordiske lande. NextLove blev skabt for at imødekomme et behov hos en specifik gruppe af mennesker, som måske har andre forventninger og en anden opfattelse af kærlighed, efter de er blevet skilt eller har fået børn. Sådanne forandringer i livet kan ændre manges syn på livet, inklusive hvordan de ser på dating og kærlighed, og de leder for det meste efter en ny partner, der har det samme syn på livet. NextLoves matchsystem er baseret på videnskabeligt bevist forskning om forhold og forenelighed, som giver dets medlemmer den bedst mulige match. Det eneste, du skal gøre, er at svare på nogle spørgsmål om dig selv og din livsstil, og NextLove finder de bedste match – resten er op til dig! Det er sikkert og sjovt at møde nogen på NextLove, da platformen giver medlemmer et sted at kommunikere, før de tager det store skridt at mødes ansigt til ansigt. De har også et fantastisk team af fagfolk, der gør alt for deres brugers sikkerhed, og de gør en dyd ud af kun at have rigtige brugere på NextLove. De ansatte gør også alt for at sikre din fulde fortrolighed på NextLove 24/7.


Opret din GRATIS konto

Vælg et godt brugernavn (det navn som andre brugere kommer til at se) og upload et foto. Profiler med foto får 15 gange mere opmærksomhed end profiler uden foto. Derefter udfylder du din profil ved at svare på en række spørgsmål om dig selv, så den person der forhåbentlig bliver din fremtidige partner, kan få et indtryk af hvordan du er. Udover de grundlæggende oplysninger opfordrer vi dig til at dele dine tanker om emner som dine yndlingsbøger –film og shows, hvad du dagdrømmer om og hvad der er vigtigt for dig I dit liv. Med andre ord: ting som hjælper til at illustrere din personlighed.


Mød nye mennesker

Søg blandt vores medlemmer, læs deres profiler og vælg nogle spændende mennesker at chatte med. NextLove tilbyder en bred vifte af kommunikationsværktøjer, som private beskeder, “blinke” funktionen, gaver m.m. Desuden arbejder vores team constant på at udvikle nye og spændende funktioner der kan hjælpe dig med med at finde din helt egen NextLove.


Hvordan kan jeg opgradere mit medlemskab?

Du kan opgradere dit medlemskab ved at klikke på "OPGRADER TIL PREMIUM" knappen i det øverste højre hjørne af skærmen. Du vil da have mulighed for at vælge en betalings metode og et medlemskab. Fortsæt ved at klikke på den grønne knap og følg instruktionerne.


Skal jeg betale for at benytte siden?

Du kan tilmelde dig NextLove gratis! Som gratis medlem, kan du undersøge vores side, søge efter medlemmer og endda sende blink til medlemmer du er interesseret i! For at kunne sende beskeder til andre medlemmer eller for at se, hvem som er interesseret i dig, kan du opgradere dit medlemskab til Premium.


Hvad er et Premium Plus medlemskab?

Er du interesseret i et andet medlem, men har han eller hun ikke et medlemskab? Premium Plus tillader alle GRATIS medlemmer at svare dine beskeder og udvider mængden af medlemmer, du kan kommunikere med!


Kontakt

[email protected] Next Love Ltd Reg.nummer. C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Kundeservice-agenter er tilgængelige 7 dage om ugen.


NextLove Anmeldelser

Besøg NextLove

Skrive en anmeldelse