Kristen.dating

Kristen Dating - platform med kristne værdier, for kristne i Danmark, Norge og Sverige. Kristen Dating hjemmeside en kristendating platform som er lavet for de krist

Kristen.dating Anmeldelser

  Har fundet mit kærlighed på under 2 uger!

  Først troede jeg ikke rigtigt på at det vil blive til noget. Men efter blot 12 dage har jeg mødt en sød pige som jeg nu skrev sammen med i flere timer dagligt i snart en måned! Hjemmesiden har en masse værktøjer som man normaltvis får kun ved betalingssider.. Og alligevel får man dem helt gratis! Jeg har dog ikke gjort mig brug af dem alle.. Men muligheden er der jo.. Ellers er det lige til og uden stor besvær.. Man skal blot have mod på at kontakte andre og ikke vente på at selv blive kontaktet. Så på den måde behandler man jo andre som man selv vil være behandlet. Når man så endelig kom i kontakt med nogen, handler det bare om at chatte løs! For det koster ikke noget!

  Fordele
  Man kan søge folk efter de interesser der matcher ens egne som er altid sjovt at afprøve. Når brugerne ændrer sine interesser eller billeder, kan man i mange tilfælde se det på en offentlig opslagstavlen. Man behøver heller ikke finde sig en date, men bare venskab med alle dem man nu har lyst til. Og alt venskab vil sandsynligvis være baseret på kristne værdier. Ellers hvis brugerne ikke besvarer, er der altid en Admin der vil mere end gerne hjælpe både gennem siden men også gennem facebook siden.

  Ulemper
  Det kan være lidt besværeligt at skifte mellem mobil udgave af hjemmeside og PC udgaven. Og så er der kæmpe forskel på mobil udgaven da den mangler en hel del, men måske mindre nødvendige værktøjer. Det er heller ikke nemt at slette sin profil da man skal kontakte Admin for at kunne gøre det.

Besøg Kristen.dating

Skrive en anmeldelse