HemmeligSexkontakt

Har du lyst til en sexet flirt eller er du på udkig efter en spændende oplevelse? Her på HemmeligSexKontakt er alt muligt og så anonymt, som du ønsker, det skal være! Du kan finde tiltrækkende kvinder og mænd, der passer til dine præferencer. Nye medlemmer tilmelder sig hver dag for at finde lidenskab og eventyr i deres liv. Livet er kort, så hvorfor ikke nyde det?! Sørg for du ikke går glip af noget og tilmeld dig lige nu - her på HemmeligSexKontakt.HemmeligSexkontakt Anmeldelser

  Det rene fup!

  Som flere andre, har jeg ogs oplevet det samme, drlig oversttelse af fremmed sprog til dansk. Virker som falske profiler. Meget skriveri, men ingen resultater.

  Falske profiler

  Alt for mange falske profiler og mrkelige svar med mange fejl.... hold jer vk fra denne pengemaskine

  Fake, Fake, Fake

  Har haft samme oplevelse. De vil alle frst skrive sammen, og det frer aldrig til nogen date. Nogle af teksterne er gramatisk ude i hampen. Hold jer vk fra dem.

  Falske profiler

  Har vret p siden og skrevet sammen med en del. . Har nrlst dem jeg har skrevet sammen med, de virker alle som falske profiler, som svarer, som om det er Google translate der skriver svarene. Fyldt med mrkelig grammatik, mystiske ord og stave fejl. Hver besked koster 9 kroner at sende, s det er en god forretning.

Besøg HemmeligSexkontakt

Indsend din egen anmeldelse