EnDate - 57 Anmeldelser

  1. EnDate
  2. EnDate Anmeldelse
  3. Skriv din anmeldelse om EnDate

EnDate

EnDate er en ny dansk dating hjemmeside, hvor målet er ganske simpelt – at føre to ensomme sjæle sammen, således at de kan bygge en tilværelse sammen. For at gøre hjemmesiden mere indbydende for brugere, har man besluttet at gøre hjemmesiden fuldstændigt og komplet gratis. Dette er et enormt plus, fordi man formår at fastholde målet med hjemmesiden, til det som brugerne egentlig vil have – en date. Det giver bonus point, at man som bruger blot kan koncentrere sig om at oprette en indbydende profil, med standard faciliteterne som interesser, billeder og så videre. Frygten for, at man måske kommer til at rode sig selv ind i en uopsigelig abonnements jungle, er slet ikke til stede.

Fordi EnDate er en traditionel dating hjemmeside som forstår at holde fast i det, man som bruger egentlig er interesseret i, får den 3-stjerner herfra. Man kunne måske godt forvente en smule mere funktionalitet, som er set på mere moderne dating tjenester, og hjemmesidens design er ret konservativt og gammeldags.

EnDate Details

Hits: 9558

URL: http://endate.dk/

Anbefalet: 83.3%

Kategorier: Gratis Datingsider

Anmeldelse: 57


EnDate Anmeldelser (56):

EnDate - føler mig snydt

0

Anmeldelse:
meldt mig ud flere gange trods det trække de flittigt videre på min konto,og efter jeg afviste en gang er de begyndt igen

Dan Jørgen Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - Siden er jo ikke gratis

0

Anmeldelse:
Dating siden slår sig op på at den er gratis, men for at kunne få det fulde udbytte af siden skal man betale 50 kr om måneden. Det eneste du kan som gratis medlem er at se profiler og skrive.

Så er det altså ikke en gratis dating side.

Frederikke Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - ALLETIDERS!

0

Anmeldelse:
Fantastisk fin datingside, der kan mere end de fleste betalingssider. Sober tone, ingen copy/paste beskeder, fuldstændig gratis, let at overskue, let at bruge, mulighed for at betale et mindre beløb hvis man vil være reklamer foruden. Altid personlige svar ved henvendelse til "superbrugerne".Og selvom jeg ikke har fundet min soulmate, så er den absolut anbefalelsesværdig.

Vigtige punkter:
Sober. Helt GRATIS. Ordentlig tone. Let at bruge. Ingen copy/paste. Personlige svar ved henvendelse.

Svage punkter:
INGEN!!! Det er ikke så mange til Kristeligt Dagblad og opera, men det er ikke Endates skyld.

Anette Anbefaler EnDate Til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - God datingside for singleforældre og stille

0

Anmeldelse:
Syntes endate er et god datingside hvis du er stille fyre stille pigen der mest er til hjemmlig hygge børn og dyr og til et stille og roligt liv ude på landet eller i et lille landsby eller mindre by samfund der gerne holder sig til det og dem det kender plus singler med mange børn. Da det primært er den type mennesker man møder derinde plus single forældre med mange børn der bruger siden som en online møder og fæder gruppe der primært søger ligesindet.
Har været derinde men passede som sagt ikke ind på siden og skillede mig for meget ud til at have noget til fælles med de bruger der var derinde da jeg er en bybo med gang i mange ting og interreser uden børn plus har venner der er hiphopper og dj Club typer og byboer

Vigtige punkter:
gratis hele vejen igennem plus ingen fake profiler og ligene nem søgning og mere og tingene funger som de skal.
Og god side for singleforældre med mange børn plus de stille typer side hjemme typer.

Svage punkter:
Det er ikke en siden for byboen med gang i mange ting eller undergrunds kultur typer som hiphopper dj club typer goth typer punker eller rave og metal typer.
Og slet ikke en side for pop og bodybuilder typerne.

0 Bemærkninger

EnDate - pis og papir

0

Anmeldelse:
Ligemeget hvor pokker man klikker hopper der bare en reklame op for en betalings datingside i stedet for det man vil se.I min postkasse på siden var en besked fra en nydelig dame der ville i kontakt med mig."Jeg kan lide din profil." stod der.Men da jeg klikkede på hendes billede for at svare kom der:Ja,gæt,en reklame for en betalings-side.Det er umuligt at navigere rundt, så jeg har opgivet.Mage til møg skal man lede længe efter.

Svage punkter:
stort set alt.Den har ingen værdi overhovedet.Hold jer langt væk.

ole hessel Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - Total diskriminerende behandling

0

Anmeldelse:
Oprettede en profil på endate.

Fulgte instruktionerne til punkt og prikke, profiltekst, info om mig selv, uploaded foto, bekræftede via link. Og gav mig til at vente.

Pludseligt modtager jeg et brev fra en af de såkaldte "superbrugere" om, at det ikke er tilladt at uploade fotos af andre end en selv !

Det var selvfølgelig af mig selv, men personen må åbenbart have syntes, at mit foto var for godt, for det blev slettet som et direkte mistillidsvotum.

Jeg blev så harm over denne diskrimirende behandling og skrev, at vedkommende godt kunne uploade det foto igen, idet det var mit og af mig selv.

Yderligere bad jeg personen stå frem, idet jeg fandt behandlingen så utilstedelig og diskriminerende, at jeg naturligvis ikke blot kunne lade den passere sådan uden videre.

Et minut efter var min profil slettet !

Aldrig har jeg da set noget lignende ! Mage til uprofessionel og diskriminerende og uetisk behandling skal man da lede længe efter.

jeg skrev en behørig klage til "kundeservice". Intet svar.

Jeg skrev igen og meddelte, at jeg lige ville vente en dag mere på deres svar.

Så kom der et to-linjet svar om, at de ikke kunne tilbyde mig en profil på "endate", uden at de så meget som kommenterede den utilstedelige og helt uacceptable behandling deres såkaldte superbruger havde lagt for dagen !

Sådan går det når man sætte lægmand til at "vogte høns". Inget engagement, ingen professionalisme, ingen regler, totalt anarki og personligt lommediktatur.

Hold jer langt, langt væk fra "endate".dating, der er et gammelt østtysk diktatur værdigt og på ingen måde hører hjemme i det 21.århundrede !

Skam jer, uetisk og åbenbart kompleksramte mennesker !

mvh
EH

Svage punkter:
- Uprofessionel
- Uetisk
- Diktatorisk
- Affejende
- Nedværdigende
- Useriøst

Erik Hansen Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - Profiler slettes uden varsel

0

Anmeldelse:

Vigtige punkter:
Oprettede en profil på www.endate.dk. Skrev stille og roligt med folk, men fik pludselig låst min profil. Jeg skriver til kundeservice og spørger hvorfor min profil er låst og får et standard svar tilbage. Jeg skriver tilbage om, hvad jeg har skrevet forkert, ift. deres regler, får intet svar og slettet min profil, uden nogen grund.

Svage punkter:
Sitet kan ikke anbefales, det er amatøragtigt, selvhøjtidligt og useriøst.

Carsten Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - Opret aldrig en profil på endate.dk!!!

0

Anmeldelse:
Forfærdelig dårlig datingside, hvor man modtager mange klamme breve...
Alt muligt med "er du til noget frækt" og "skal vi have sex".. Derudover sender mange fyre et billede af sine kønsdele med deres første brev. Virkelig ulækkert!!! Det virker som en side der er dybt useriøs og kun rettet mod sex og liderlige mænd.

Derudover er dem som har siden ikke særlig flinke mod sine brugere og er totalt lige glad med ens henvendelser. Ved at mange andre har klaget over deres arrogance og dårlige måde at behandle sine brugere på.

Jeg vil advare alle imod at bruge endate.dk - den er ikke det værd. Føj for den.

Vigtige punkter:
Gratis

Svage punkter:
Liderlige mænd
Dårlig service
Grimt design

Trine Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - God side

0

Anmeldelse:
Syntes endate.dk er glimrende - ofte er flere tusind online brugere. Og det viser jo, at den også er populær, og at folk er glade for at bruge den. Endate.dk er ikke scor.dk. Og jeg tror, at det er årsag til, at de får dårlige anmeldelser. Det er ikke stedet, hvor du skal finde billeder af kvinder og mænd uden tøj på. Og nøgenbilleder er ikke tilladt, ifølge deres regler.

Jens Anbefaler EnDate Til venner/familie

0 Bemærkninger

EnDate - Cool mennesker! (Rare mænd :) )

0

Anmeldelse:
Fra første dag er jeg blevet taget godt imod, både via private beskeder og via debatten!
Endate er et sted med overdådige rare mennesker og god humor.
Folk er meget aktive og er altid med på en lulle flirt eller joke
Bliver i godt humør af at læse de forskellige debat indlæg, hvor det skal være plads til folks forskelligheder på godt og ondt.

Siden benyttes både til dates, til at debattere og til god/ hyggelig tidsfordriv.
Jeg blev ikke skuffet.

Vigtige punkter:
Debatten
Forskelligheder
Gratis!!!
Brugerne!

Louise Anbefaler EnDate Til venner/familie

0 Bemærkninger

Skriv din anmeldelse om EnDate

  • Din e-mail adresse er ikke synlig for andre besøgende

Ja
Nej
Ikke relevant/ingen bemærkninger


Send mig en e-mail når nogen skriver en anden anmeldelse om denne webside

Send mig en email når nogen reagerer på min anmeldelse

Besøg EnDate


I søgelyset