Be2 - Anmeldelse

  1. Be2
  2. Starten på et kærligt forhold.
  3. Beskytter din personlige data
  4. Gør forskellen - med garanti
  5. Hvad er gratis hos be2, og hvad skal jeg betale for?
  6. Hvordan kan jeg kontakte andre be2-medlemmer?
  7. Om os
  8. Be2 Anmeldelse
  9. Skriv din anmeldelse om Be2

Be2

Be2 er en webtjeneste der lader dig komme i kontakt med andre singler derude. Det er svært for danske singler at finde et rette match, fordi man er travlt optaget i hverdagen, med hektiske forpligtelser fra fritidens motion til arbejdets pres. Der er sjældent tid til at finde den rette. Det kan Be2 hjælpe dig med. Med en næsten ligelig fordeling mellem mænd og kvinder på hjemmesiden, er det ligetil for Be2’s kloge søgealgoritme at bringe to sammen for at danne et par. Hjemmesiden er frisk og lige til. Der er dog bekymrende brugeranmeldelser derude, for folk som er blevet snydt af med deres penge. Derfor får hjemmesiden kun 0 stjerner. Den virker enormt god, men sådan et omdømme er skammeligt.

Be2 Details

Hits: 1469

URL: http://www.be2.dk/

Anbefalet: 33.3%

Kategorier: Generel Dating

Anmeldelse: 1

Starten på et kærligt forhold.

Baseret på resultatet af be2s videnskabelige personlighedsvurdering, introducerer vi dig kun til virkelig egnede individer. Dine testresultater, en beskrivelse af din ideelle partner, samt vores partneranbefalinger, er gratis og uden forpligtelse.

Beskytter din personlige data

Vi sørger for at eksterne parter ikke har adgang til dine personlige oplysninger eller kommunikation med dine matches. Derudover er det kun dig der bestemmer hvem der kan se dine billeder.

Gør forskellen - med garanti

Hvis ikke du bytter beskeder med mindst 10 potentielle partnere i løbet af dit Premium-Medlemskab, forlænger vi det indtil du når dertil - helt gratis.

Hvad er gratis hos be2, og hvad skal jeg betale for?

Du kan tage vores personlighedstest og skabe din egen profil helt gratis. Du vil også modtage en evaluering af din personlighedstest sammen med en liste af anbefalede partnere, som virkelig matcher din personlighed. Hvis du har lyst, kan du vælge mellem flere forskellige Premium-medlemskaber, som tilbyder dig en række fordele: Du kan læse og skrive beskeder til andre brugere samt se deres billeder. Derudover kan du forblive anonym, så længe du har lyst. Dit Premium-medlemskab bliver automatisk fornyet efter den af dig valgte tidsperiode. Du kan annullere den automatiske forlængelse når som helst; opsigelsesfristen er 14 dage, hvis ikke andet er nævnt. Med vores succesgaranti (for medlemskaber af minimum tre måneder) garanterer vi, at du vil etablere kontakt med mindst 10 af dine anbefalede partnere. Hvis dette ikke er tilfældet, forlænger vi dit medlemskab gratis.

Hvordan kan jeg kontakte andre be2-medlemmer?

Ved at klikke på et alias for et "partnerforslag" kan se du vedkommendes profil. Der vil også være mulighed for at skrive en besked. Medlemmer uden Premium-medlemskab kan sende en "kontaktanmodning" til hvert "partnerforslag". Med en sådan besked udviser man interesse over for det andet medlem. Premium-medlemmer kan ubegrænset udveksle (d.v.s. læse og skrive) frie tekstbeskeder.

Om os

OPERATØR AF BE2 WEBSITET:

be2 S.à.r.l.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg
Luxembourg


ADMINISTRERENDE DIREKTØR:

Laetitia Pateau


Be2 Anmeldelser (1):

Be2 - Snydere!

0

Anmeldelse:
jeg købte en 14 dags abonnemet det kostede 49 kr. . Før de 14 dage var afsluttet, jeg sendte en mail hvor jeg skrev tydelig nok at jeg vil gerne opsige mit abonnement. Jeg sendte flere mails men ingen bekræftelse. De trækkede 1.400 kr fra mit kort for et 3 måneders abonnement. Snydere! Aldrig mere B2

Ava Anbefaler IKKE Be2 Ikke til venner/familie

0 Bemærkninger

Skriv din anmeldelse om Be2

  • Din e-mail adresse er ikke synlig for andre besøgende

Ja
Nej
Ikke relevant/ingen bemærkninger


Send mig en e-mail når nogen skriver en anden anmeldelse om denne webside

Send mig en email når nogen reagerer på min anmeldelse

Besøg Be2


I søgelyset