Social Datingsider

Sorter efter:

1

Anmeldelse af Badoo

Badoo

Mød nye mennesker

Med over 267 mio. brugere er Badoo et perfekt sted at chatte, få nye venner, dele interesser og måske endda date!
Læs mere »

Besøg Badoo

2

Anmeldelse af NaughtyBook

NaughtyBook

Dansk community datingsite for voksne - naughtybook

Naughtybook er Danmarks nye sociale netværk for voksne der leder efter sex. Mange attraktive mænd og kvinder søger deres næste sex oplevelse hos Naughtybook.
Læs mere »

Besøg NaughtyBook

3

Anmeldelse af Zoosk

Zoosk

Zoosk er en ambitiøst dating side, som man sikkert kender fra TV reklamerne. Det er sjældent datingsider har så stort et budget, som Zoosk har vist, og det er et tegn på, at man har en business model der virker. Zoosk er international, og således ikke kun begrænset til det Danske publikum, selvom den er blevet taget godt imod herhjemme – så må alle oprette sig. Hos Zoosk benytter man sig af en patenteret personligheds matchmaking teknologi. Det vil sige, ud fra nogle parametre på den profil man indsætter, bliver man sat sammen med mennesker, som har en tilsvarende personlighedsmatch, eller i h
Læs mere »

Besøg Zoosk

4

Anmeldelse af Chat.dk

Chat.dk

Chat.dk er en datinghjemmeside som er en smule anderledes end de andre. Den er gratis i skrivende stund men jeg har hørt, at den også kan koste penge. Chat.dk er et chatrum, hvor det er let at kommunikere andre via webcams. Det er indlysende, hvad de webcams kan bruges til, hvorfor siden tiltrækker en niche af mennesker som leder efter denne form for interaktion. Den får 3 ud af 5 stjerner herfra fordi der ikke er noget snyd, og er man til webcam chats af den erotiske art, så finder man det her.
Læs mere »

Besøg Chat.dk

5

Anmeldelse af Sindnet

Sindnet

Sindnet.dk
Læs mere »

Besøg Sindnet