Cougar Datingsider

Sorter efter:

1

Anmeldelse af CougarCrush

CougarCrush

CougarCrush - Are you looking for pleasure?

Adult dating site for sexual desires and fantasies. Join free and connect with easy-going people who share your interests. Chat, read blogs, share photos and videos on CougarCrush.
Læs mere »

Besøg CougarCrush

2

Anmeldelse af CougarCentral

CougarCentral

CougarCentral er en niche dating hjemmeside, som tilfredsstiller en niche, der ikke før er blevet tilfredsstillet på datingsider i så eksplicit en grad. Cougar Central handler i bund og grund, om at forbinde kvinder, modne, frodige og fyldige af slagsen med unge og fejdige mænd, som kan klare mosten. Målgruppen er således kvinder der er trætte af jævnaldrende mænd, og søger fyrige unge mænd, som kan tilfredsstille deres kvindelige behov, både som fast partner, men også som partner for en aften. Som ung mand på CougarCentral kan man sagtens føle sig jaget bytte, og man må sige, at rollerne i de
Læs mere »

Besøg CougarCentral

3

Anmeldelse af CougarZone

CougarZone

CougarZone er en af de allerstørste europæiske Dating hjemmesider indenfor nichen Cougar dating. Det er let at finde en cougar på denne hjemmeside, og hele verden har vist, på denne flotte og betagende hjemmeside at der er meget godt at hente her. Der findes en masse glade par over hele verden, som er villig til at eksperimentere med yngre partnere, mænd såvel som kvinder søges af Cougars. Der er mange gode stunder at hente her på CougarZone som gentagende gange har vist, at den er en af de absolut førende indenfor CougarDating.

CougarZone får 3 stjerner, men 5 hvis man er fra Københavns om
Læs mere »

Besøg CougarZone

4

Anmeldelse af CougarDating

CougarDating

Hvad er vores formål med cougardating.dk?Vores " mission " med cougardating.dk er at gøre det så nemt som muligt for modne kvinder og yngre mænd at mødes online.

At møde mennesker som ikke altid passer ind i en konventionel dating scene kan være vanskelig. Det siges at være et tabubelagt emne, at modne kvinder og yngre mænd finder sammen. Men NEJ det skal ikke være sådan, vi har lavet en moderne hjemmeside, med masser af funktioner som vil gøre det lettere at komme i kontakt med den modne kvinde "cougar" og den yngre mand "cub´n".
Læs mere »

Besøg CougarDating

5

Anmeldelse af Free Cougar Dating

Free Cougar Dating

Bedste gratis dating side i Danmark. Find kærligheden på nettet for unge og ældre — dk.free-cougar-dating.com

Gratis dating for ældre og unge på nettet. Bedste seriøse dating side for singel voksne
Læs mere »

Besøg Free Cougar Dating

6

Anmeldelse af Milf-Area

Milf-Area

Milf-area tilbyder modne kvinder med erotisk erfaring - milf-area

MILF er en engelsk forkortelse for "Mødre, jeg gerne vil i seng med", og det er præcis, hvad Milf-area giver adgang til. Her søger modne kvinder friske fyre.
Læs mere »

Besøg Milf-Area

7

Anmeldelse af Sweet Sugar

Sweet Sugar

Sugardating - Dansk piger søger Sugardaddy - SweetSugar.dk

Danske piger på SugarDating søger mænd til gavmilde kærlighedsforhold.
Læs mere »

Besøg Sweet Sugar