Anmeldelser fra denne bruger

Nok den bedste datingside i Danmark

Anmeldelse om Gurls.dk

Gurls er nok en af de mest seriøse sider i Danmark, brugerne er glade for at være derinde, de føler sig trygge og alle snakket godt med hinanden. Masser af gode muligheder for at dele billeder, videoer, chatte og lære nye spændende mennesker at kende.

Fordele
Gratis hjemmeside med mulighed for donation

svar:

Anmeldelse: Siden er god nok, men...

Hej Dennis

Det er beklageligt at du har haft den oplevelse på siden, vi bryster os ellers med, at vi gerne vil være en åben platform for alle og at brugerne skal føle sig velkomne. Vi håber da ikke brugeren du henviser til stadigvæk er på platformen efter at have haft den oplevelse med vores administratorer.

Jeg ved ikke om du selv stadigvæk er på platformen, men så vil vi da anbefale dig næste gang at tage fat i en af vores administratorer eller moderatorer så vi kan få sådan en grim sag ud af verdenen på en ordentlig måde. Ingen skal gå rundt og føle sig truet inden på platformen.

En anden ting er, at du måske heller ikke kender til hele sagen, eftersom det er noget du som en udestående personer har overværet? Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning for hvad der kan være skrevet til brugeren. Men det ville måske være rart at høre fra brugeren egen mund næste gang?

Fortsat god dag.

Anmeldelse: Min kont er blevet lukket

Din profil blev slettet, da du havde oprettet 2. Vi har skrevet sammen på gurls.nu efter den profil du her skriver under, er blevet slettet. Du er stadig på siden, med dit andet nick. Det er ikke tilladt at have flere profiler på vores side, medmindre du både har en gurl-profil og en mande-profil.

Håber det var svar nok... som du også har fået på vores side.

Mange venlige hilsner

Gurls.nu

Anmeldelse: Fantastisk

Håber da IKKE du er så naiv, at du på nogen siden kan få garantier på sex? For så må du gerne skrive dem her! Man skal derudover INGEN dating og pornosider er perfekt. Vores side er kun 3 år gammel og vi har mange der mødes til sextræf og dating.... så ved IKKE hvad du vil med dit svar! Derudover må man - jo lave en profil, med foto og god tekst, der appellerer til dem som er søgende.... det gælder ALLE sider på nettet af samme art.