Anmeldelser skrevet ud fra denne IP-adresse (23935)

EnDate - Total diskriminerende behandling

0

Anmeldelse:
Oprettede en profil på endate.

Fulgte instruktionerne til punkt og prikke, profiltekst, info om mig selv, uploaded foto, bekræftede via link. Og gav mig til at vente.

Pludseligt modtager jeg et brev fra en af de såkaldte "superbrugere" om, at det ikke er tilladt at uploade fotos af andre end en selv !

Det var selvfølgelig af mig selv, men personen må åbenbart have syntes, at mit foto var for godt, for det blev slettet som et direkte mistillidsvotum.

Jeg blev så harm over denne diskrimirende behandling og skrev, at vedkommende godt kunne uploade det foto igen, idet det var mit og af mig selv.

Yderligere bad jeg personen stå frem, idet jeg fandt behandlingen så utilstedelig og diskriminerende, at jeg naturligvis ikke blot kunne lade den passere sådan uden videre.

Et minut efter var min profil slettet !

Aldrig har jeg da set noget lignende ! Mage til uprofessionel og diskriminerende og uetisk behandling skal man da lede længe efter.

jeg skrev en behørig klage til "kundeservice". Intet svar.

Jeg skrev igen og meddelte, at jeg lige ville vente en dag mere på deres svar.

Så kom der et to-linjet svar om, at de ikke kunne tilbyde mig en profil på "endate", uden at de så meget som kommenterede den utilstedelige og helt uacceptable behandling deres såkaldte superbruger havde lagt for dagen !

Sådan går det når man sætte lægmand til at "vogte høns". Inget engagement, ingen professionalisme, ingen regler, totalt anarki og personligt lommediktatur.

Hold jer langt, langt væk fra "endate".dating, der er et gammelt østtysk diktatur værdigt og på ingen måde hører hjemme i det 21.århundrede !

Skam jer, uetisk og åbenbart kompleksramte mennesker !

mvh
EH

Svage punkter:
- Uprofessionel
- Uetisk
- Diktatorisk
- Affejende
- Nedværdigende
- Useriøst

Erik Hansen Anbefaler IKKE EnDate Ikke til venner/familie

Bemærkninger skrevet fra denne IP-adresse

Dato: 14 mei 2014

Skrevet af: Bjørn Rosenborg

Bemærkninger om: Opsigelse

Jeg Bjørn Rosenborg, opsiger mit medlemskab fra dags dato 14/5-2014

Dato: 1 oktober 2013

Skrevet af: Erik Hansen

Bemærkninger om: Læste anmeldelser

100 % enig med dig Flemming !!!

Og indlæg som det skrevet af Tulle, bærer jo med al tydelighed præg af, at
være "fabrikeret" af folk fra "endate" som et forkvaklet forsøg på at tage til genmægle overfor de mange og lidet smigrende indlæg, der bliver postet pga. endate´s skandaløse og diktatoriske behandling af ordentlige mennesker !