Anmeldelser skrevet ud fra denne IP-adresse (15991)

SoulMate.dk - Yderst skønt sted med fokus på det sj

0

Anmeldelse:
Jeg oprettede en profil ved et tilfælde og blev superglad for stedet. Brugerne er mestendels rare og åbne, selvom der også er brugere, der er krakilske. Men dem finder man jo alle steder.

Der er god kontakt til ejeren af siden i tilfælde af spørgsmål.

Jeg vender helt sikkert tilbage.

Tango Anbefaler SoulMate.dk Til venner/familie

Love.dk - Kundeservice er en amatørnisse

0

Anmeldelse:
På love.dk er der et debatforum og for at holde styr på tropperne er der også en enhed, der kaldes "Kundeservice". Det er en fællesprofil til supporterne. Dermed ved man aldrig hvem man kommunikerer med, fordi de sjældent skriver under med deres navn/nick.

Man kan altså heller ikke vide om man får fat i den samme hver gang, man tager kontakt. Det burde heller ikke være noget problem, så længe supporteren kan finde ud af at lægge egne kæpheste til side og afgøre ud fra love.dk's regelsæt.

Det kan de færreste. Desværre.

Det gør det ekstremt svært at klage over afgørelser, feks. er det helt ok med Kundeservice at man påstår at andre lyver. Det er ret grotesk, synes jeg.

Dertil kommer at det er "ulovligt" at diskutere Kundeservices afgørelser i trådene. De sletter konsekvent den slags indlæg, men man må gerne svine folk, bare man gør det i et pænt sprog.

Tangokatte Anbefaler IKKE Love.dk Ikke til venner/familie

Bemærkninger skrevet fra denne IP-adresse